سه‌شنبه 6 آذر 1403

رونمایی از مدرک گینس مرد حافظه جهان در تبریز

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
رونمایی از مدرک گینس مرد حافظه جهان در تبریز

محمدرضا حسن‌زاده در این مراسم و در نشست خبری ضمن اظهار خوشحالی از کسب این گواهینامه گینس اعلام کرد: در صدد هستم مدرک گینس خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کنم.

آبان ماه سال گذشته بود که محمدرضا حسن‌زاده نخبه علمی تبریزی با شکستن رکورد جهانی یک مرد هندی در حفظ اعداد توانست عنوان مرد حافظه جهان را به خود اختصاص دهد.

بعد از اینکه مستندات رکورد حفظ اعداد به گینس ارسال شد، کارشناسان گینس بعد از بررسی‌های لازم رکورد او را تأیید کرده و گواهینامه گینس به وی اعطاء شده و نام او در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است

طی مراسمی و با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و اصحاب رسانه از گواهینامه اعطا شده گینس محمدرضا حسن‌زاده رونمایی شد.

مدرک گینس را به موزه رضوی اهداء می‌کنم

محمدرضا حسن‌زاده در این مراسم و در نشست خبری ضمن اظهار خوشحالی از کسب این گواهینامه گینس اعلام کرد: در صدد هستم مدرک گینس خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کنم.

وی با اشاره به علاقه و ارادت خود به امام رضا (ع) افزود: در خانواده‌ای مذهبی و دینی تربیت شده‌ام و علاقه و محبت زیادی نسبت به اهل بیت علیه السلام دارم. بعد از کسب این موفقیت عهد کرده‌ام هر وقت مدرک رکورد گینس به دستم رسید آن را به موزه امام رضا علیه السلام اهدا کنم.

محمدرضا حسن‌زاده با اشاره به دو رکورد قبلی خاطرنشان کرد: پیش از این موفق شدم در یک دقیقه 58 ثانیه لغت زبان انگلیسی همچنین در یک دقیقه 128 عدد که به صورت تصادفی روی مانیتور ثبت شده بود را حفظ کرده و رکورد جهانی گینس را به نام خود ثبت کنم.

رکورد جدید در راه است

وی در ادامه صحبت‌های خود به تلاش‌های انجام شده برای ثبت رکورد جدید اشاره کرد و گفت: جدیدترین طرحی که در دست اقدام است، تلاش برای حفظ نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و سن افراد است که با هماهنگی‌های انجام شده با گینس تاکنون دو مرحله انجام شده و بعد از اعلام گینس مرحله سوم آن اجرا می‌شود. در حال حاضر منتظر برنامه گینس هستم تا زمان قطعی آن را اعلام کنند.

از مدرسه اخراج شدم

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نحوه آشنا شدن با کلاس‌های تقویت حافظه بیان داشت: معمولا افراد فکر می‌کنند افرادی که در زمینه حافظه فعالند در مدرسه دانش‌آموزان زرنگی بودند، در حالی که اصلا این طور نیست. من در زمان تحصیل دانش‌آموز درس خوانی نبودم حتی چندبار به خاطر درس نخواندن به اخراج شدن از مدرسه تهدید شدم و در آخر نیز از مدرسه اخراج شدم.

الان که به آن روزها فکر می‌کنم، می‌بینم انگار اخراج از مدرسه به نوعی تغییر مسیر زندگی من بود. بعد از مدرسه به‌طور اتفاقی به سی‌دی‌های آموزشی مرحوم مرتضی نصرت در زمینه تندخوانی و تقویت حافظه به دستم رسید.

من فکر می‌کردم حافظه‌ام ضعیف است در حالی که حافظه من ضعیف نبود بلکه تکنیک‌های به یادسپاری مطالب را نمی‌دانستم و فردی که نبود که یاد دهد. در مدرسه می‌گفتند این درس را حفظ کنید ولی هیچ‌وقت نگفتند چگونه حفظ کنید.

وقتی سی‌دی‌های آموزشی استاد نصرت را گوش کردم دریچه جدیدی به رویم باز شد. در زمینه تقویت حافظه با اساتید مختلف بین‌المللی آشنا شدم که معروف‌ترین آنها پروفسور تونی بوزان است. در کلاس‌های این استاد بزرگ حافظه شرکت کرده و تکنیک‌ها و اصول تقویت حافظه را آموخته و سپس تقویت و رشد حافظه‌ام را ادامه دادم.

رفتارهای غیراخلاقی برخی افراد به خودشان ضربه می‌زند

مرد حافظه جهان در ادامه با اشاره به بی‌اخلاقی‌هایی که توسط برخی افراد که در مورد تقویت حافظه فعالیت می‌کنند خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده می‌شود برخی افراد در قالب بازی با کلمات و اختصاص برخی عناوین بدون مدرک علمی و تأییدیه از یک نهاد بین‌المللی به عنوان مثال خود را" سلطان حافظه" معرفی می‌کنند در حالی که بهتر است این افراد در ابتدا رکورد مرا شکسته و با داشتن سند و مدرک و اعتبار علمی صحبت کنند و من خوشحال می‌شوم رکورد من توسط یک ایرانی شکسته شود. تا حافظه ایرانیان در دنیا معرفی شود.

نخبه علمی تبریزی با اشاره به این فرمایش امام معصوم که " زکات علم نشر آن است" ادامه داد: هدف من نشر دانسته‌هایم بوده و دغدغه دارم که به تمام ایرانیان آموزش دهم تا همه از توانایی حافظه خود بهره‌مند شوند. آرزویم این است که هر ایرانی یک رکورد در حوزه حافظه داشته باشد و توان حافظه خود را به حد اعلا برساند.

تربیت افراد همتراز

حسن‌زاده با تاکید بر اهداف آموزشی خود اظهارداشت: با وجودی که رکوردزنی را ادامه می دهم ولی هدف اصلی من تربیت افرادی همتراز با خودم است که در خدمت جامعه باشند تا تمام افراد جامعه بتوانند از این ظرفیت به راحتی استفاده کنند و تکنیک‌های تقویت حافظه فراگیر شود.

ارائه بسته آموزشی برای کودکان

وی در ادامه از تلاش برای تهیه بسته آموزشی تقویت حافظه برای کودکان زیر 10 سال برای اولین بار خبر داد و گفت: تحقیقات علمی بسیاری در این رابطه انجام داده و تمام توان خود را به کار گرفته‌ام تا قوی‌ترین بسته آموزشی آماده شود که با کمک خداوند، به زودی این بسته آموزشی ارائه می‌شود.

خبرنگاران در خط مقدم انتقال ارزش‌های دفاع مقدس

جابر ابوالفتح‌زاده، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی نیز در این نیز در این مراسم علم و هنر را به چشمه زاینده و گنج تمام نشدنی تشبیه کرد و افزود: هر حرکتی که هنر و استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کند، قابل تحسین است.

ابوالفتح‌زاده با اشاره به اینکه پدر محمدرضا حسن‌زاده یکی از جانبازان سرفراز کشور است، یادآور شد: جای بسی خوشحالی است که این موفقیت توسط آقای حسن‌زاده که پدرشان از ایثارگران دفاع مقدس هستند، ثبت شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در انتقال مفاهیم ارزشمند دفاع مقدس به نسل جوان متذکر شد: خبرنگاران در خط مقدم مقابله با هجمه‌های فرهنگی و عقیدتی دشمنان هستند. یکی از راه‌های مبارزه با تهاجمات انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده و خبرنگاران با قلم خود در این زمینه نقش محوری و اساسی دارند.

وی تاکید کرد: ودیعه بزرگی که شهدا و ایثارگران عزیز با جانفشانی خود برای ملت ایران کسب کرده‌اند باید بزرگ داشته شده و ارزش‌های آن در جامعه ساری و جاری شود.

از میان اخبار

عصبانی‌ترین استان‌های کشور کدامند؟

زندگی و زمانه «حسین ملک»؛ ثروتمندترین مرد ایران