یک‌شنبه 23 شهریور 1404

زهد در دنیا؛ راهی برای رهایی از شر دنیا

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
زهد در دنیا؛ راهی برای رهایی از شر دنیا

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اهمیت حدیث در میان مسلمانان از آن رو است که از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می‌شود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش‌های تاریخی است. امام رضا (ع) فرموده اند: «بِالزُهدِ فِی الدُنیا أرجُو النَجاهَ مِن شَرِ الدُنیاِ؛» «با زهد در دنیاست که به رهایی از شر دنیا امیدوارم.» منبع: عیون أخبار الرضا (ع)

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اهمیت حدیث در میان مسلمانان از آن رو است که از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می‌شود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش‌های تاریخی است.

امام رضا (ع) فرموده اند: «بِالزُهدِ فِی الدُنیا أرجُو النَجاهَ مِن شَرِ الدُنیاِ؛» «با زهد در دنیاست که به رهایی از شر دنیا امیدوارم.» منبع: عیون أخبار الرضا (ع)