یک‌شنبه 4 آذر 1403

ساخت 4 میلیون مسکن در دولت سیزدهم با تهاتر زمین و نفت

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ساخت 4 میلیون مسکن در دولت سیزدهم با تهاتر زمین و نفت

نماینده وزیر راه و شهرسازی در حوزه امور نهضت ملی مسکن گفت: برای حل مشکلات مالی ساخت مسکن در حال تهاتر زمین و نفت با مصالح و تجهیزات هستیم تا شرکت های خصوصی در این زمینه ورود کنند.

نماینده وزیر راه و شهرسازی در حوزه امور نهضت ملی مسکن گفت: برای حل مشکلات مالی ساخت مسکن در حال تهاتر زمین و نفت با مصالح و تجهیزات هستیم تا شرکت های خصوصی در این زمینه ورود کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید و معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری هفته دولت با اشاره بر آخرین رویدادهای شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، گفت: 10 هزار و 46 واحد تکمیل و آماده سکونت شده است که البته برای آماده‌سازی و تحویل واحدهای بیش از این آمار آمادگی داشتیم اما با توجه به تأکیدات وزیر راه و شهرسازی مبنی بر بدون واحدها بدون نقص باشند به همین منظور افتتاح واحدها با تأخیر صورت گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه تصریح کرد: در هفته دولت 20 هزار واحد مسکن مهر و تعدادی واحد در نهضت ملی مسکن به متقاضیان واجد شرایط تحویل داده خواهد شد و یکی از تکالیف مهم ما در شهرهای جدید توجه به پروژه‌های زیربنایی و روبنایی با اولویت مراکز مذهبی، آموزشی و درمانی در دستور کار قرار داشته است.

ساخت 4 میلیون مسکن در دولت سیزدهم با تهاتر زمین و نفت

حسن تیزمغز نماینده وزیر راه و شهرسازی در حوزه امور نهضت ملی مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر مشخص شدن قیمت نهایی طرح نهضت ملی مسکن، گفت: قیمت تمام شده واحدهای مسکونی، یکی از مهم‌ترین مسائل ساخت مسکن است که این موضوع هنوز مشخص نیست این قیمت چقدر است از 6.8 تا 18 میلیون این رقم صحبت شده و باید برای این معضل فکری کنیم.

نماینده وزیر راه و شهرسازی در حوزه امور نهضت ملی مسکن گفت: برای حل مشکلات مالی ساخت مسکن در حال تهاتر زمین و نفت با مصالح و تجهیزات هستیم تا شرکت‌های خصوصی در این زمینه ورود کنند.

سن ناوگان هوایی 2 سال کاهش یافت

محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور با موضوع بررسی دستاوردهای دولت سیزدهم در بخش هوانوردی گفت: امروزه در شرایط سخت تحریم قرار داریم و موانع حمل و نقل هوایی بسیار است، اما همه دست اندرکاران این حوزه به‌خصوص وزیر راه و شهرسازی دغدغه‌مند مردم و حقوق شهروندی آنان هستند.

وی ادامه داد: با اختیاراتی که به سازمان هواپیمایی کشوری داده شد، در شرایط سخت تلاش شد با راهبردهای خاص مانند تاب آوری و خرید هواپیمای دسته دوم برای توسعه ناوگان، تعداد بیشتری هواپیما به چرخه پروازی باز گردند و بیش از 60 فروند هواپیما به ناوگان اضافه شد.

به گفته محمدی بخش پیش از دولت سیزدهم متوسط عمر ناوگان 28 سال بود که الان به 26 سال رسیده است.

تکذیب لغو ممنوعیت پرواز چارتری برای کیش

براساس ممنوعیت‌های پروازهای چارتری به جز میادین نفتی خبر غیررسمی مبنی براینکه فروش بلیت چارتری برای منطقه آزاد کیش آزاد شد انتشار یافت که در خصوص این خبر جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفت و گو با خبرنگار مهر با تکذیب لغو ممنوعیت پروازهای چارتری برای کیش، گفت: طی جلسه‌ای که با نماینده منطقه آزاد کیش برگزار شد، پیشنهاداتی مبنی براینکه فروش بلیت چارتری برای این مقصد آزاد شود مطرح شد اما قرار شد سازمان هواپیمایی کشور این موضوع را ابتدا بررسی کرده سپس نتیجه رسماً اعلام خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: ممنوعیت پروازهای چارتری برای منطقه آزاد کیش در حال حاضر همچنان به قوت خود باقی است و فروش بلیت چارتری برای این مقصد تخلف محسوب می‌شود.

فروش بلیت شرکت‌های خارجی به مقصد نجف بین 14 تا 17 میلیون تومان

جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص فروش نرخ‌های نجومی مربوط به شرکت‌های خارجی است، گفت: طبق بررسی‌های به عمل آمده سازمان هواپیمایی کشوری فروش بلیت‌های عتبات عالیات با نرخ‌های 14 تا 17 میلیون مربوط به شرکت‌های هواپیمایی خارجی است و این شرکت‌ها مسافران را به نجف یا بغداد منتقل می‌کنند.

یازرلو گفت: تاکنون پنج دفتر خدمات مسافرت هوایی متخلف که مجاز به ارائه بلیت‌های بازه اربعین نبودند، تعلیق شدند.

چرا نرخ بلیت اتوبوس به مرزهای عراق 100 درصد گران شد؟

هرساله که به ایام اربعین نزدیک می‌شویم قیمت بلیت ناوگان‌های حمل و نقل زمینی مانند اتوبوس افزایش پیدا می‌کند ناگفته نماند طی سال‌های اخیر افزایش نرخ تاکسی‌های منتهی به مرزهای عراق نیز به این روند اضافه شده به طوری که به بهانه بیشتر شدن قیمت اتوبوس‌ها، نرخ تاکسی‌ها هم در این ایام دوبرابر می‌شود.

مسئولین مربوطه این روند را عادی اعلام می‌کنند و می‌گویند پیش‌از شروع اربعین ناوگان‌های حمل و نقل اتوبوس با سیلی از مسافران به سمت مناطق مرزی عراق مواجه هستند که اتوبوس از مبدا به سمت مقصد با ظرفیت تکمیل حرکت می‌کند اما در مسیر برگشت از طرف مرزها به سمت ترمینال‌های مربوطه خالی بازمی‌گردند.

تحقق برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در سال 1401

ارسلان مالکی با بیان اینکه محورهای اصلی برنامه‌های سازمان در سال 1401 مدیریت زمین، مدیریت ساخت و مدیریت منابع بوده، گفت: اولویت‌های سازمان در بحث مدیریت زمین به ترتیب، تأمین زمین، صیانت از حقوق دولت در نگهداشت اراضی، فرآوری و مستعد سازی زمین و در نهایت واگذاری اراضی بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی از اجرای طرح نهضت ملی مسکن، مولدسازی، مشارکت و سرمایه‌گذاری، اتمام مسکن مهر و کمک به خدمات زیربنایی و روبنایی به‌عنوان محورهای اصلی عملکرد این سازمان در بحث مدیریت ساخت یاد کرد.

افتتاح 50 هزار واحد نهضت ملی مسکن در هفته دولت

هادی عباسی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه‌ریزی شده تا در هفته دولت حداقل 50 هزار وارد افتتاح شود.

وی همچنین از ثبت‌نام 200 هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت برای دریافت زمین خبر داد و افزود: تاکنون به حدود 33 هزار نفر زمین تخصیص یافته و تسهیلات 550 میلیون تومان نیز پرداخت شده است.

ورود 109 قلم دارو و پاور بانک به عراق ممنوع شد

سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به ممنوعیت ورود 109 قلم دارو و اقلام دیگر از جمله پاور بانک به عراق در پروازهای اربعین 1402 اعلام کرد:

حضور زائران در پروازهای رفت از ایران در فرودگاه 3 ساعت قبل از پرواز به جهت انجام تشریفات اداری، گذرنامه، پرداخت خروجی، دریافت ارز مسافرتی و... الزامی است. گیت خروج مسافرین در پروازهای خارجی یک ساعت قبل از پرواز بسته خواهد شد.

با توجه به ابلاغیه وزارت امور خارجه، حمل پاور بانک در بار یا همراه مسافران در پروازهای فرودگاه‌های عراق ممنوع است. همچنین آن کشور ورود 109 قلم دارو را ممنوع کرده است.

دلیل کمبود اتوبوس جاده‌ای عدم تخصیص منبع مالی است

ارخانه‌های تولید اتوبوس داخلی و خارجی بر اساس تقاضای مشتری قراردادی منعقد کردیم که اقدام به تولید اتوبوس می‌کنند و طی سال‌های اخیر به دلیل شرایط تحریم تقریباً تولید داخلی نداشتیم و طی دو سال شیوع بیماری کرونا نیز تولیدکنندگان خارجی به دلیل عدم تقاضا تولید نداشتند و در سال‌های اخیر به دلیل سخت‌تر شدن تدریجی شرایط اقتصادی به تدریج از فعالیت اتوبوس‌ها کاسته شد و همزمان با ایجاد تقاضاهای جدید سفرهای عمومی جاده‌ای به مناسبت‌های مختلف افزایش یافت و این امر در کنار عوامل دیگر منتج به عدم تخصیص منابع مالی و تسهیلات بانکی با سود تسهیلات پایین برای توسعه و نوسازی و بازسازی ناوگان موجب کمبود تدریجی ناوگان شده است.

وی در ادامه گفت: حوزه حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در طول 2 سال اخیر تلاش‌های زیادی کردند تا بتوانند با تأمین مالی مورد نیاز فرایند توسعه و نوسازی ناوگان را تسریع دهند اما عدم تأمین منابع مالی به‌عنوان جدی ترین مشکل بر سر راه این امر جهت رونق تولید داخلی تاکنون منجر به نتیجه مطلوب نشده است.