چهارشنبه 7 آذر 1403

"ساده زیباست" کتابی درباره زندگی و آثار آرمان یعقوب پور

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
"ساده زیباست" کتابی درباره زندگی و آثار آرمان یعقوب پور

کتاب ساده زیباست درباره زندگی و آثار آرمان یعقوب‌پور منتشر شد.

- اخبار فرهنگی -

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجموعه تالار هنر از ابتدای فعالیت خود در سال 1392 تاکنون با دغدغه ی توسعه ی هنرهای تجسمی و به طور خاص اقتصاد هنر شکل گرفته و در هر مقطعی کوشش کرده تا بستری تازه و خلاقانه در این عرصه را به وجود بیاورد.

انتشارات تالارهنر در امتداد این فکر، فرزند تازه خانواده تالار هنر است و نگاهی مبتنی بر تاریخ شفاهی، پژوهش تاریخچه‌ی هنرهای تجسمی و اقتصاد هنر خواهد داشت.

کتاب ساده زیباست به عنوان نخستین پروژه ی این نشر وجه کامل تری از آرمان یعقوب پور را پیش روی مخاطب می گذارد و به همین خاطر از منظر تاریخ هنر شفاهی ارزشمند و از سویی بر اهمیت هنر این هنرمند در هنر معاصر ایران تاکید دارد.

آرمان یعقوب پور علاوه بر اینکه در آثارش با هویتی شاخص همراه است به عنوان هنرمندی برخاسته از بستری دانشگاهی نیز محسوب می‌شود.

آرمان یعقوب پور هنرمندی است که از دهه ی 90 شمسی و با نمایش نخستین آثارش به سال 1392 در گالری گلستان شناخته شده و اکنون به عنوان یکی از هنرمندان برجسته در عرصه ی هنر مدرن با نگاه به کمینه گرایی محسوب می شود.

کتاب "ساده زیباست" که توسط حسین گنجی گردآوری و انتشارات تالار هنر منتشر شده است، در کنار پرداختن به زندگی و زمانه آرمان یعقوب پور و روند شکل گیری آثار او، دفاعی دوباره از منظره نگاری و زیبایی در عین سادگی و بی‌پیرایگی است. چیزهای ساده ی که در دنیای شلوغ امروز بسیار بر آن هجوم برده، مخدوش شده، از دست رفته و یا گُم شده است.

انتشار کتاب قصه‌ای به شیرینی عسل به زبان ترکی استانبولی

نام آرمان یعقوب پور با منظره‌نگاری گره خورده است. این مدرس، پژوهشگر و نقاش نوگرا در شهر بروجرد متولد شد. او درجه‌ی کارشناسی نقاشی را از دانشکده‌ی هنرهای زیبای تهران دریافت کرد. سپس کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌ی پژوهش هنر را در دانشگاه تربیت مدرس سپری نمود. او بعدها به عضویت هیئت علمی دانشکده‌ی هنر نیشابور درآمد. یعقوب پور در سال 1392 برای نخستین‌بار آثارش را به‌صورت انفرادی در گالری گلستان به نمایش درآورد همان سال به عنوان پرفروش‌ترین هنرمند گالری گلستان معرفی شد.

حسین گنجی نویسنده این کتاب، روزنامه نگار و پژوهشگر در حوزه هنرهای تجسمی و دانش آموخته‌ی اقتصاد در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دارای مدرک MBA ارتباطات دانشگاه تهران است.

او در یک دهه گذشته با بیشتر هنرمندان سرشناس هنرهای تجسمی ایران گفت و‌گو داشته و در روزنامه‌های همچون ایران، فرهیختگان، وقایع الاتفاقیه، همشهری و در مجلاتی مانند تجربه، تهران، مروارید، مدیریت ارتباطات، آنگاه، هنرنگار، تهران شهر، قلم زده و تا کنون بیش از 200 مقاله و یادداشت از او در این زمینه منتشر شده است.