سارق موبایل وزیر ورزش بازداشت شد / اعتراف سارق به 20 فقره سرقت

جانشین رئیس پلیس تهران از بازداشت سارق تلفنهمراه وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: سارق به 20 فقره سرقت اعتراف کرده است.
سردار حمید هداوند در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به بازداشت سارق تلفنهمراه وزیر ورزش و جوانان، اظهار کرد: در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم نادر طالبزاده در تاریخ 11 اردیبهشت، تلفنهمراه وزیر ورزش سرقت شد.
جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به بازداشت در تاریخ 22 اردیبهشت، تصریح کرد: سارق مذکور در اختیار مأموران پلیس قرار دارد و تاکنون به 20 فقره سرقت تلفنهمراه اعتراف کرده است.
وی بیان کرد: بیشتر سرقتهای صورت گرفته توسط این متهم در مترو صورت میگرفت و وی اصلاً شناختی نسبت به وزیر ورزش نیز نداشته است.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: سارق مذکور بیشتر میان ازدحام جمعیت و به طور مثال در بهشت زهرا (س) اقدام به سرقت میکرد.
سرقت گوشی موبایل به قیمت جان سارق تمام شد! بازداشت خواهران دوقلو حین سرقت در تجریش