ساز و کار پلیس در قرعه کشی هدایای نوروزی + جزئیات
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا، ساز و کار پلیس در قرعه کشی هدایای نوروزی را تشریح کرد و گفت: احتمال اشتباه در این شیوه قرعه کشی کمتر از یک درصد است.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا، ساز و کار پلیس در قرعه کشی هدایای نوروزی را تشریح کرد و گفت: احتمال اشتباه در این شیوه قرعه کشی کمتر از یک درصد است.
سرهنگ عین الله جهانی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به سازوکار پلیس در قرعه کشی هدایای نوروزی پلیس به رانندگانی که هیچ تخلفی را مرتکب نشدهاند، گفت: برای شرکت در این طرح احتیاجی به ثبت نام در هیچ سامانهای نیست.
وی افزود: تمام رانندگان اعم از کامیون، اتوبوس، سواری، وانت میتوانند در این طرح شرکت کنند.
جهانی بیان کرد: کسانی که در طرح ترافیکی نوروزی از 26 اسفند تا 16 فروردین 1401 تردد داشته باشند و هیچ تخلف و تصادفی نداشته باشند، به صورت خودکار در این طرح شرکت داده میشوند.
رصد خودروها از طریق سیستمهای هوشمند و دوربینها
معاون اجتماعی پلیس راهور گفت: خودروها از طریق سیستمهای هوشمند و دوربینها رصد و کنترل میشود و نهایتاً خود سیستم به صورت هوشمند رانندگانی را که تردد داشته و تخلف و تصادف نداشتند جدا میکند و در یک سبدی قرار میدهد و با توجه به دستوری که به آن سیستم داده میشود بین آنها قرعه کشی میکند.
وی ادامه داد: سیستم 36 نفر را انتخاب میکند،6 نفر از 36 نفر خودرو دریافت میکنن، و مابقی موتوسیکلت برقی؛ سه دستگاه خودروی تارا، سه دستگاه خودروی شاهین و 30 موتورسیکلت برقی جایزه ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی برای سفرهای نوروزی است.
احتمال اشتباه کمتر از یک درصد است
جهانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مگر امکان اشتباه در تردد شمارها و سامانهها وجود ندارد، این اشتباه شاید در روند قرعه کشی خللی وارد کند، گفت: احتمال اشتباه وجود دارد، ولی کمتر از یک درصد است؛ آن اشتباهات جزئی در هر سیستمی ممکن است باشد. بنابراین اعتقاد ما بر این است که بهترین روش همین سیستمهای هوشمند است.
معاون اجتماعی پلیس راهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر در قرعه کشی موتورسیکلتها، موتورسیکلت به اسم خانم هم دربیاید، آیا موتورسیکلت را به آنها میدهید، گفت: برای ما راننده قانونمند ملاک است، مرد و زن بودن مهم نیست. کسی که در این ایام دقت میکند، در این ایام حواسش را شش دانگ جمع میکند که کوچکترین تخلفی از او سر نزند در قرعه کشی شرکت داده میشود.
سیاستهای تشویقی همیشه جواب داده است
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا پلیس که مجری قانون است برای تخلف نکردن که وظیفه تمام افراد است باید جایزه بگذارد، گفت: سیاستهای تشویقی در همه جا وجود دارد، مثلاً در خود قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی میگوید اگر کسی نمره منفی داشته باشد، شش ماه هیچ تخلفی نداشته باشد، نمره منفی او پاک میشود.
جهانی ادامه داد: یا مثلاً در اداره مالیات و دارایی، سیاست تشویقی میگذارد، میگوید هر کسی مالیاتهایش را به موقع (حق قانونی است و باید بپردازد) بپردازد، درصدی به او تخفیف میدهند.
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در پایان گفت: اینها سیاستهای تشویقی و تأثیرگذار است و خوب هم جواب میدهد، ما برای پیشگیری از تصادفات و حفظ جان مردم سعی میکنیم از هر بستر و راهکاری استفاده کنیم.