دوشنبه 11 فروردین 1404

سردار اشتری طلب حلالیت کرد

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
سردار اشتری طلب حلالیت کرد

فرمانده سابق فراجا همزمان با پایان ماموریتش ضمن ارایه گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در فراجا طی هشت سال اخیر، از مردم و مقام و معظم رهبری بابت قصور و تقصیرات احتمالی عذرخواهی و طلب حلالیت کرد.

فرمانده سابق فراجا همزمان با پایان ماموریتش ضمن ارایه گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در فراجا طی هشت سال اخیر، از مردم و مقام و معظم رهبری بابت قصور و تقصیرات احتمالی عذرخواهی و طلب حلالیت کرد.

به گزارش عرشه آنلاین، سردار حسین اشتری که از اسفند ماه 1393 رییس پلیس کشور بود، امروز در مراسم تکریم خود و معارفه سردار رادان به عنوان فرمانده جدید فراجا، سخنانش را با شکرگزاری از خداوند بابت توفیق خدمت به مردم در مجموعه انتظامی کشور و به خصوص دوران هشت ساله فرماندهی این مجموعه آغاز کرد و گفت: در طول این هشت سال گذشته حوادث کم‌نظیر و بی‌نظیری در کشور رخ داد که بحران‌های سال‌های 96، 98 و 1401، همه‌گیری کرونا و... از جمله این موارد است.

وی ادامه داد: نهضت ساخت مسکن سازمانی با ساخت 24 هزار واحد مسکونی آغاز شد که 10 هزار واحد مسکونی در حال ساخت و مابقی هم شروع به ساخت شده است.

اشتری گفت: توسعه خدمات غیرحضوری، بازسازی اعتماد و ارتقای سرمایه اجتماعی فراجا، اصلاح روش‌ها و.... از جمله اقدامات انجام شده است.

فرمانده سابق فراجا گفت: آموزش‌های دینی و بصیرت افزایی هم از یاد نرفت که آثار آن را می‌توان در روحیه ماموران و فرماندهان مشاهده کرد. خصوصا دیدید که در فتنه اخیر علیرغم تمام توطئه‌ها، پای ماموران نلرزید و ماموران مظلوم مقتدر بودند.

وی برقراری ارتباط مداوم و منطقی با دولت، مجلس و قوه‌قضاییه را نیز از دیگر دستاوردهایش برشمرد و اظهار کرد: درکنار اقدامات انجام شده باید به خاطر نقص‌ها و نارسایی‌ها طلب حلالیت نمایم. البته من آنچه که در توانم بود را انجام دادم و خداوند نیز برابر توان هر فرد، از او انتظار دارد، با این وجود بابت قصور و تقصیرات احتمالی از مردم و مقام معظم رهبری عذرخواهی کرده و طلب حلالیت دارم.

اشتری در پایان به روح شهدا درود فرستاد و از خداوند خواست که عاقبتش ختم به شهادت شود./ ایسنا

هم اکنون دیگران می خوانند 19 دی 1401 - 16:37
سردار اشتری طلب حلالیت کرد 2