سه‌شنبه 6 آذر 1403

سرفه های خشک و مزمن آنفولانزا را چگونه درمان کنیم؟

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سرفه های خشک و مزمن آنفولانزا را چگونه درمان کنیم؟

سمیه احسانی با بیان اینکه سرفه های آنفولانزا طولانی و طاقت فرساست، گفت: مصرف آنتی بیوتیک ها باعث خشک و مزمن شدن سرفه ها می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیه احسانی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: آنفولانزا یک بیماری حاد ویروسی که علائمی شبیه سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد: مهمترین تفاوت بین سرماخوردگی و آنفولانزا دوره و شدت بروزعلائم بیماری بوده و با نشانه هایی مانند اختلال تنفسی در ریه، بینی و گلو همراه است. احسانی افزود: تب، لرز، بدن درد، گلو درد، خستگی مزمن، آبریزش و گرفتگی بینی مهمترین علائم آنفولانزاست. این متخصص تصریح کرد: نوشیدن مایعات گرم اولین و مهمترین درمان آنفولانزا در خانه است زیرا این مهم باعث دفع بیماری از طریق ادرار می شود. وی ادامه داد: غرغره آب نمک و گلاب و سرکه سیب برای تسکین گلودرد توصیه می شود. وی با بیان اینکه سرفه های آنفولانزا طولانی و طاقت فرساست، افزود: مصرف آنتی بیوتیک ها باعث خشک و مزمن شدن سرفه ها می شود. احسانی به درمان های طب سنتی برای سرفه های خشک این بیماری اشاره کرد و بیان کرد: ترکیب "آبغوره، عسل و آب نیم داغ"، "پیاز پخته و عسل"، "شلغم و عسل" بهترین درمان ها برای این نوع سرفه ها هستند. این متخصص به نسخه طب سنتی برای سرفه های خلط دار اشاره کرد و افزود: جوشانده آویشن، زوفا، عناب، پر سیاوشان و پنیرک بهترین درمان برای این نوع سرفه است. وی گفت: چای میخک، زنجبیل، بادرنجویه، نعناع فلفلی، سبز، دارچین بهترین دمنوش ها برای درمان آنفولانزا در طب سنتی است. احسانی تصریح کرد: در صورتی که باردار هستید و می خواهید از درمان های طب سنتی برای بهبود آنفولانزا استفاده کنید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. این متخصص در خاتمه خاطرنشان کرد: دمنوش ها را با حرارت غیر مستقیم بخار کتری یا روی توری درست کنید و مواظب باشید که نجوشد و سپس میل کنید. الهه ملاحسینی انتهای پیام /