پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

سرلشکر موسوی: مواضع روسیه در دفاع مقدس 12 روزه بسیار خوب و محکم بود

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
سرلشکر موسوی: مواضع روسیه در دفاع مقدس 12 روزه بسیار خوب و محکم بود

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در دیدار وزیر انرژی روسیه اظهار کرد: باتوجه به تحریم‌های شدید غرب علیه دو کشور ایران و روسیه ظرفیت‌های بسیار زیادی برای افزایش همکاری وجود دارد.

سرلشکر موسوی در دیدار سرگی تسیویلف، وزیر انرژی روسیه گفت، باتوجه به تحریم‌های شدید غرب علیه دو کشور ایران و روسیه ظرفیت‌های بسیار زیادی برای افزایش همکاری وجود دارد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: مواضع روسیه در سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران بسیار خوب و محکم بود.

وی ادامه داد: ایران به دنیا ثابت کرد که هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده و راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.

سرلشکر موسوی اظهار کرد: دشمن از مذاکره به عنوان پوششی برای فریب استفاده کرد و با خیانت به مسیر دیپلماسی، جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کرد.

وی افزود: نیرو‌های مسلح، اما با اقتدار و صلابت جواب محکم و دندان شکنی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند.

سرگی تسیویلف وزیر انرژی روسیه گفت: برای از دست دادن فرماندهان و دانشمندان ایرانی در حمله اسرائیل متاسفیم.

کاملاً با پیشنهاد شما در خصوص تقویت و توسعه کمیسیون‌های مربوطه برای ارتقا سطح همکاری‌ها موافقم.

او ادامه داد: باید دو کشور ایران و روسیه همکاری‌های اقتصادی و دفاعی خود را به بالاترین سطح برساند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.