سرمایهگذاران در کرمانشاه هیچ کمبودی در تامین برق نخواهند داشت
کرمانشاه - ایرنا - مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت مدیریت تولید برق بیستون با بیان اینکه تولید این نیروگاه بیش از نیاز استان کرمانشاه است، گفت: شرایط مناسبی برای حضور سرمایهگذاران در استان وجود دارد و تمام نیاز صنایع به برق به خوبی تامین میشود.
«مسعود میرزاعسکری» روز دوشنبه با حضور در ایرنا مرکز کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به ظرفیت تولید برق در استان و غرب کشور و وجود نیروگاههای برق بخش خصوصی از جمله نیروگاه دالاهو، زاگرس و سنندج شرایط بسیار خوبی برای تولید برق در غرب کشور وجود دارد و سرمایهگذاران بخشهای مختلف هیچ مشکلی در تامین انرژی الکتریکی نخواهند داشت.
وی بیشتر مصرف برق در استان کرمانشاه را مربوط به بخش خانگی دانست و بیان کرد: اینموضوع نشاندهنده این است که کرمانشاه کمتر توسعه پیدا کرده و لازم است که زمینههای سرمایهگذاری صنعتی در استان را بیشاز پیش فراهم کنیم تا سرمایهگذاران با حضور در استان بتوانند درصد بیشتری از انرژی الکتریکی استان را به سمت تولید پیش ببرند و شاهد یک توازن در این زمینه باشیم.
به گفته وی میزان مصرف برق خانگی در استان کرمانشاه بیشتر از میانگین کشور است که نشانه خوبی نیست.
میرزا عسکری همچنین آماری در زمینه میزان تولید برق در این نیروگاه اعلام کرد و گفت: در 11 ماه سپری شده از سال جاری با 10 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از 3.3 میلیارد کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه بیستون تولید شد.
نمایی از مرکز کنترل نیروگاه برق بیستون
خنثی سازی تحریم های دشمن
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت مدیریت تولید برق بیستون در ادامه با اشاره به خدمات این نیروگاه در استان و غرب کشور گفت: علاوه بر اشتغالزایی قابلتوجه نیروگاه، کنترل ولتاژ و پایداری شبکه برق غرب کشور که در گذشته یکی از مشکلات منطقه بود، رفع شده است و اکنون یک شبکه پایدار و برق مطمئن و مستمری را در اختیار هموطنان و مردم استان قرار گرفته است.
میرزاعسکری از اشتغال 400 نیروی متخصص در نیروگاه برق بیستون خبر داد و افزود: تمام امور مربوط به بهرهبرداری و تعمیرات نیروگاه توسط همین نیروهای بومی انجام میشود.
وی با اشاره به تحریمهای ظالمانه کشورهای غربی علیه کشورمان اظهار کرد: طی زمان برقراری تحریمها ما موفق شدهایم با تکیه به توان و متخصصان داخلی بسیاری از قطعات مورد نیاز نیروگاه را در داخل بسازیم و واحدهای نیروگاهی را بهروز و آماده نگه داشتهایم.
مدیر عامل و رئیس هیات مدیره شرکت مدیریت تولید برق بیستون همچنین درباره حرکت وزارت نیرو به سمت تاسیس نیروگاههای خورشیدی و بادی و انرژیهای نو اظهار کرد: بیشک این ظرفیت در استان و منطقه برای تولید برق وجود دارد و میتوان بخشی از تولید و نیاز منطقه را با استفاده از انرژیهای نو تامین کرد.
خاموشی نخواهیم داشت
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت مدیریت تولید برق بیستون درباره پیشبینی تولید برق در تابستان سال آینده نیز گفت: با توجه به برنامهریزیهایی که امسال صورتگرفته و نیز شروع تعمیرات دورهای و اساسی نیروگاهی، امیدواریم که پیک بار سال آینده را با کمک و همکاری مردم و تداوم صرفهجوییها به خوبی و بدون خاموشی پشت سر بگذاریم.
وی نیروگاه بیستون را یکی از کاندیداهای صنعت سبز توصیف و عنوان کرد: یک نیروگاه بخاری از دو جنبه امکان آلودگی محیطزیست را دارد؛ نخست خروجی دودکش است که اینموضوع در نیروگاه برق بیستون بهصورت برخط با دستگاههای بهروز پایش میشود و موضوع دوم، پساب خروجی نیروگاه است که میزان آلودگی آن کاملاً در محدوده مجاز قرار دارد و هیچگونه آلودگی محیطزیستی در این زمینه وجود ندارد.
میرزا عسکری در پایان از رسانهها درخواست کرد که سختی کار و تولید در نیروگاههای برق را برای مردم بیان کنند تا زمینه مصرف بهینه و مناسب در بین شهروندان را ایجاد کنند.
شرکت مدیریت تولید برق بیستون سال 1373 تاسیس شده است که وظیفه بهرهبرداری و نگهداری از 2 واحد 320 مگاواتی بخار نیروگاه بیستون و چهار واحد گازی کوچک 25 مگاواتی اسلامآباد غرب را به عهده دارد.
ظرفیت نامی تولید برق این شرکت 740 مگاوات است و 2 درصد از تولید برق کشور در آن صورت میگیرد.
نمایی بیرونی از نیروگاه برق بیستون
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت و 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق 2 مرز رسمی و چهار بازارچه مرزی دارد و قطب ارائه بسیاری از خدمات در غرب کشور محسوب میشود.