جمعه 6 تیر 1404

سرمایه‌گذاری جدید در افغانستان

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
سرمایه‌گذاری جدید در افغانستان

معین وزارت کار و امور اجتماعی گروه طالبان از کشور نروژ خواست در بخش‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و کاهش نرخ بیکاری در افغانستان سرمایه گذاری کند.

وزارت کار و امور اجتماعی گروه طالبان در اعلامیه‌ای گفت مولوی زاهد احمدزی، معین این وزارت با بیورن تورن گودال، رئیس کمیسیون مستقل نروژ برای افغانستان در کابل دیدار کرده است.

گودال، در مورد تجربیات، دستاوردها، پروژه‌های گذشته و برنامه‌های آینده خود در بیست سال گذشته گزارشی ارائه داده و گفته ما در حال تهیه گزارشی هستیم تا تجربیات، شکست‌ها و موفقیت‌های سال‌های گذشته را در قالب یک مطالعه با مردم، دولت نروژ و جامعه بین‌المللی به اشتراک بگذاریم.

محمد زاهد احمدزی، خواستار سرمایه‌گذاری و توجه آنها به امور اجتماعی، اقشار آسیب‌پذیر، آموزش فنی و حرفه‌ای و کاهش نرخ بیکاری درکشور شده است.

طالبان گفت گودال وعده داده که تمام خواسته‌های طالبان را با دولت نروژ و جامعه جهانی در میان خواهد گذاشت.