سه‌شنبه 6 آذر 1403

سه ابر چالش نظام آموزشی / مهمترین ثروت ما در مدارس ابتدایی است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سه ابر چالش نظام آموزشی / مهمترین ثروت ما در مدارس ابتدایی است

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: سرمایه‌های اصلی ما در مدارس ابتدایی است و مهم‌ترین ثروت کشور کودکان این سر زمین هستند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: سرمایه‌های اصلی ما در مدارس ابتدایی است و مهم‌ترین ثروت کشور کودکان این سر زمین هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه تودیع و معارفه معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش حمید طریفی معاون سابق آموزش ابتدایی طی گزارشی از اقدامات دوره مدیریت خود در معاونت ابتدایی، افزود: تمام تلاش ما این بوده که با انسجام و یکپارچگی در خدمت دانش آموزان باشیم.

وی افزود: حوزه معاونت ابتدایی کلیدی‌ترین بخش نظام تعلیم و تربیت باید باشد زیرا هر چه در این مسیر سرمایه گذاری کنیم در آینده بهره‌برداری خواهیم کرد.

طریفی بیان کرد: در این حوزه ما به دنبال افزایش کیفیت بخشی و گسترش عدالت آموزشی بوده ایم.

در ادامه جلسه، رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی ضمن تشکر از حسن اعتماد وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: از اعتماد مجلس محترم هم بابت رأی قاطع به وزیر آموزش و پرورش قدردانی می‌کنم. بی‌شک دکتر کاظمی فرصتی برای این وزارتخانه و جامعه فرهنگیان هستند.

وی ادامه داد: دوره خدمت فرصتی است که خداوند در اختیار ما قرار داده است باید این مهم را غنیمت دانسته و در جهت خدمت رسانی به کودکان ایران از هیچ تلاشی فروگذار نشد.

حکیم زاده، از زحمات طریفی و همکاران این معاونت قدردانی و بیان کرد: قطعاً همکاران در این حوزه فعالیت‌ها و زحمات بسیاری انجام داده‌اند، هر چند ممکن است بعد از مدتی به آن نگاه نقادانه وجود داشته باشد.

معاون آموزش ابتدایی با تاکید بر اینکه راه توسعه کشور از دستگاه تعلیم و تربیت و این معاونت می‌گذرد، گفت: اگر قرار است یک سرمایه گذاری مطمئن برای آینده کشور داشته باشیم، راهی کوتاه‌تر از سرمایه گذاری در حوزه تعلیم و تربیت نداریم.

وی افزود: در چند سال اخیر نشست‌های علمی در حوزه کودک با اساتید دانشگاهی برگزار کردیم که همگی به این موضوع اذعان داشتند که آموزش ابتدایی چه اندازه می‌تواند در توسعه کشور اثرگذار باشد.

سه ابرچالش نظام آموزشی

به گفته وی؛ سه ابر چالش در نظام آموزشی داریم که شامل عدالت آموزشی، کیفیت آموزشی و هویت و احساس تعلق در دانش آموزان است. برای رفع این ابر چالش‌ها باید از کلاس درس و مدرسه شروع کرد.

وی ادامه داد: باید دانش آموزان بعد خانواده در مدرسه احساس تعلق بیشتری داشته باشد زیرا پژوهش‌ها نشان داده است که ارزش بخشیدن به آن‌ها چه اندازه می‌تواند در ایجاد هویت سالم و رشد فردی و شخصیتی آن‌ها تأثیر مثبت داشته باشد.

به گفته وی؛ سرمایه‌های اصلی ما در مدارس ابتدایی هستند. مهمترین ثروت کشور کودکان این سر زمین هستند.

حکیم زاده بیان کرد: در این دوره تلاش خواهیم کرد صدای ذی‌نفعان را بشنویم. ما فقط برای کودکان برنامه ریزی نخواهیم کرد بلکه با کودکان، با معلمان و مدیران برنامه ریزی خواهیم کرد.