شنبه 11 اسفند 1403

سه هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان نجف‌زاده اردبیل اختصاص می‌یابد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان نجف‌زاده اردبیل اختصاص می‌یابد

اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل از اختصاص سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان500 تختخوابی نجف‌زاده شهر اردبیل خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اکبر بهنامجو در جریان بازدید از عملیات اجرایی این بیمارستان اظهار کرد: یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار بیمارستان از محل سفر رییس جمهوری به استان اردبیل و یک هزار و 500 میلیارد نیز از اعتبارات وزارت راه و شهرسازی به عنوان سازمان مجری به این پروژه بزرگ تخصیص یافته که تاکنون 500 میلیارد ریال آن تامین شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال این اعتبار به یک هزار میلیارد ریال خواهد رسید، افزود: تاکنون 300 میلیارد ریال از محل مصوبات سفر رییس جمهوری به استان و 200 میلیارد ریال دیگر نیز از اعتبارات وزارت راه و شهرسازی برای این پروژه تخصیص یافته و پیگیری‌هایی که انجام می‌شود تا پایان سال این میزان به یک هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد تا این پروژه طبق بندی ایجرایی شود.

استاندار اردبیل از تغییر این پروژه از 250 به500 تختخوابی خبر داد و افزود: پیمانکار این پروژه طبق توافق بعمل آمده برای ایجاد تغییرات در نقشه، عملیات اجرایی آن را شروع کرده است.

وی ادامه داد: پیشتر فونداسیون بر مبنای 250 تخت خواب طراحی شده بود که در سال جاری به جهت تغییرات فونداسیون و زیر بنا بر اساس 500تختخوابی طراحی و اجرا می‌شود.

او با اشاره به اینکه حداقل 2500متر زیربنا در این پروژه افزایش یافته است، گفت: عملیات خاکبرداری، آزمایش مکانیک خاک و تجهیز کارگاه در یک برنامه زمان بندی‌شده انجام و بصورت اسکلت فلزی از سوی پیمانکار بومی اجرا می‌شود.

بهنامجو بیان کرد: برنامه‌زمان بندی تکمیل این پروژه 2 سال پیش بینی شده بود که با وضعیت و سرعت کار امیدواریم زودتر از موعد مقرر به پایان رسیده در اختیار شهروندان استان قرار گیرد.

وی ادامه داد: با تلاش و پیگیری هایی که رییس دانشگاه علوم پزشکی انجام داده از محل تهاتر نیز مبلغ 200 میلیاردر یال برای بیمارستان500 تختخوابی نجف‌زاده تزریق می شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه مردم استان به این بیمارستان نیاز اساسی دارند، گفت: با توجه به افزایش جمعیت و کمبود تخت بیمارستانی با تکمیل و تجهیز این بیمارستان سرانه تخت در استان افزایش یافته و نیاز اساسی منطقه تا حدودی رفع خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س*