پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

سه هزار و 360 خودروی متخلف در استان همدان اعمال قانون شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سه هزار و 360 خودروی متخلف در استان همدان اعمال قانون شدند

همدان - ایرنا - معاون عملیات انتظامی استان همدان گفت که مالکان سه هزار و 360 خودرو به دلیل بی توجهی به اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا مبنی بر ممنوعیت و محدودیت تردد طی چهار روز گذشته (ساعت 14 روز بیست و یکم تا ساعت 14 روز بیست و پنجم اردیبهشت) در سطح استان جریمه و اعمال قانون شدند.

سرهنگ «حمیدرضا سعید زاده» روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا استان همدان، اظهار داشت: طرح ممنوعیت سفر و محدودیت تردد تعطیلات عید فطر براساس مصوبه ستاد ملی مقابله کرونا با ایجاد 24 پایگاه اعمال محدودیت تردد شبانه و 27 پایگاه اجرای ممنوعیت سفر (روزانه) در سطح این استان اجرا شد.

وی افزود: در مجموع طی چهار روز گذشته جریمه یک میلیون تومانی برای 2 خودرو، جریمه 500 هزار تومانی برای 2 هزار و 211 خودرو و جریمه 200 هزار تومانی (تردد شبانه) نیز برای یک هزار و 147 خودرو به علت بی توجهی به اجرای طرح، اعمال شد.

معاون عملیات انتظامی استان همدان با بیان اینکه آمار تردد جاده های درون و برون شهری استان همدان در تعطیلات عید فطر امسال کاهش چشمگیری داشت، افزود: 46 هزار و 231 تردد طی چهار روز گذشته معادل سه درصد تردد جاده ای کشور مربوط به استان همدان بود، در حالی که این استان به لحاظ میزان ترافیک و تردد خودرویی لیالی قدر در ردیف یکی از هفت استان اول کشور قرار داشت.

سرهنگ سعید زاده اظهار داشت: از دیگر فعالیت های عوامل انتظامی استان همدان در تعطیلات عید سعید فطر، نظارت بر نحوه اجرا و رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط صنوف بود که با انجام یک هزار و 82 مورد بازرسی، ضمن ارائه 2 هزار و 907 مورد تذکر، 9 واحد صنفی متخلف نیز پلمب شد.

به گفته وی، درهمین ارتباط سه هزار و 700 هشدار پلیسی نیز در حوزه های اجتماعی و فضای تولید و تبادل اطلاعات اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، براساس ستاد ملی مقابله با کرونا برای تعطیلات عید سعید فطر ممنوعیت و محدودیت های ویژه تردد از روز سه شنبه 21 اردیبهشت تا روز شنبه 25 اردیبهشت ماه در سراسر کشور اجرا شد که براساس آن تردد خودروها در شهرهای قرمز یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی و زرد نیز 500 هزار تومان جریمه به دنبال داشت، ضمن اینکه ممنوعیت تردد شبانه (ساعت 20 تا سه بامداد) نیز 200 هزار جریمه دارد.

بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است.

*س_برچسب‌ها_س*