جمعه 30 آبان 1404

سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، علی بهادری‌جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت گفت: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در حکمی سپهر خلجی را به عنوان رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت منصوب کرد.

وی افزود: براساس اصلاحات آیین‌نامه چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیأت دولت و تشکیل شورای اطلاع‌رسانی دولت که در آبان‌ماه سالجاری به تصویب هیأت وزیران رسید، وظایف سخنگوی دولت و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از هم تفکیک شدند.

دبیر هیأت دولت ادامه داد: علاوه بر این تغییر، در آیین‌نامه مذکور، در ترکیب اعضای شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز اصلاحاتی صورت گرفت.

گفتنی است، سپهر خلجی دانش‌آموخته دکتری علوم ارتباطات اجتماعی و استادیار دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه است.

عضویت در شورای اطلاع‌رسانی دولت، عضویت در شورای‌عالی و معاونت خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و تألیف کتاب و مقالات متعدد در حوزه ارتباطات و رسانه از جمله سوابق رئیس جدید شورای اطلاع‌رسانی دولت است.

همچنین رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت عضو هیأت وزیران است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شورای اطلاع رسانی دولت رئیس جمهور سپهر خلجی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است