سیمیاروم جای خالی مشاوره روانشناسی را برای ایرانیان مهاجر پر کرده است
مراجعه به رواندرمانگر و مشاور بخش جدانشدنی از سبک زندگی امروز ماست.
چالشها، دغدغهها و نیازهای ما در حوزههای مختلف بدون کمک یک متخصص خبره امکانپذیر نیست. کمک گرفتن از مشاور برای ایرانیان خارج از کشور علاوه بر بعد زبان، بعد فرهنگی را نیز دربرمیگیرد. سیمیاروم بنیانگذار پلتفرم مشاوره آنلاین روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور است. با حضور مشاورانی که تخصص اصلی آنها در کنار سایر تخصصهایشان تسلط به روانشناسی مهاجرت و دغدغههای فرهنگی آنهاست.
بیش از 6 هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور تاکنون از خدمات مشاوره روانشناسی سیمیاروم استفاده کردهاند.
جمعی از روانشناسان ساکن ایران سیمیاروم با حضور آنلاین برخی از روانشناسان این مجموعه در دیگر کشورها مانند استرالیا، آمریکا و انگلیس و همچنین دیگر شهرهای ایران پنجشنبه (پنجم خرداد) در نخستین دورهمی این مجموعه گردهم آمدند. بررسی وضعیت سلامت روان ایرانیان مهاجر و طرح پیشنهاداتی برای ارائه خدمات روانشناسی بهتر به این افراد از جمله موضوعاتی بود که در این دورهمی دوستانه مطرح شد.
سیمیاروم پلتفرمی است که به ایرانیان خارج از کشور خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین به زبان فارسی ارائه میکند. مهاجرت و روانشناسی مهاجرت باتوجه به تخصص و تمرکز روانشناسان این مجموعه یکی ازحوزههای کلیدی ارائه خدمات مشاورهای سیمیاروم به حساب میآید.
سیمیاروم با حضور بیش از 50 تن از روانشناسان برتر ایرانی در سراسر دنیا چهار سال است در این حوزه فعالیت میکند. تاکنون بیش از 35هزار ساعت مشاوره آنلاین برای بیش از 6 هزار نفر در حوزههای مختلف فردی، اختلال شخصیت، استرس، اضطراب، افسردگی، زوج درمانی، کودک و نوجوان، روابط بین فردی و... برگزار کرده است.
استادان، روانشناسان و روانپزشکانی چون دکتر جعفر بوالهری، روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فرشته موتابی، روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر شهریار شهیدی، روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی دکتر مهدی بینا، روانپزشک از استرالیا، و... در دورهمی خانواده بزرگ سیمیاروم حضور داشتند.
کار تیمی سیمیاروم فرصتی برای خدمت به مراجعان
دکتر بوالهری با تاکید براهمیت کار تیمی برای ارائه خدمات بهتر به مراجعان گفت: بدون تردید ارائه خدمات مشاوره به صورت آنلاین و مجازی فرصت خوبی برای این نیروی با انگیزه، پرانرژی و تلاشگر است که در مجموعه سیمیاروم گردهم آمدهاند.
او با اشاره بر حوزهها و رویکردهای مختلف تخصصی مشاوران سیمیاروم توضیح داد: کار تیمی این خانواده با بهبود سیستم ارجاع مراجعان به همکاران مختلف و در حوزههای تخصصی گوناگون کاملتر هم میشود.
دکتر بوالهری اشارهای به برگزاری رویدادها و بحث و گفتوگوهای مختلف سیمیاروم در شبکههای مجازی داشت و افزود: حضور روانشناسان و رواندرمانگران سیمیاروم در این فضاها و شبکههای اجتماعی فرصت خوبی برای شناخت بهتر مراجع و مخاطب اصلی ما یعنی ایرانیان خارج از کشور است. تا بیشتر و از نزدیک با چالشها و دغدغههای آنها آشنا شویم.
سیمیاروم مرجعی برای تهیه پروتکل مشاوره آنلاین است
دکتر شهیدی نیز با تاکید برایده منحصر به فرد سیمیاروم از ابتدای راهاندازی این مجموعه گفت: استارتاپ سیمیاروم توانست خلاء جدی این حوزه یعنی ارائه خدمات روانشناسی به ایرانیان مهاجر خارج از کشور را حل کند. اگر در حال حاضر مجموعههای دیگری در این حوزه فعالیت میکنند همگی با الگوبرداری از سیمیاروم و دغدغههای خانواده بزرگ سیمیاروم وارد این حوزه شدهاند.
او با اشاره بر پاندمی کرونا و افزایش روند خدمات و فعالیتها به صورت آنلاین، توضیح داد: سیمیاروم و سیستمی که برای ارائه خدمات روانشناسی به صورت آنلاین برای مراجعان فراهم کرده است به ما نشان داد که چگونه میتوان از فضای آنلاین برای این خدمات استفاده کرد. همانطور که بعد از پاندمی شاهد آن بودیم که بسیاری از خدمات مشاوره روانشناسی به صورت آنلاین برگزار شد.
دکتر شهیدی با تاکید بر مساله اخلاق در جلسات مشاوره آنلاین یادآور شد: جلسات آنلاین و بحث اخلاق در این جلسات و اصول و مبانی آن مساله مهمی است. چیزی که سیمیاروم با توجه به تجربهاش در این زمینه میتواند به صورت دستورالعمل در اختیار مراجعان و مشاوران قرار بدهد. تا از نکات حساس و مهمی که در رواندرمانی آنلاین باید به آنها توجه شود دیگران نیز مطلع شوند و از هرگونه آسیب احتمالی به مراجعان جلوگیری شود.
سیمیاروم نگاه تجاری به درمان ندارد
دکتر موتابی نیز با اشاره به جایگاه فعلی سیمیاروم در میان درمانگران و استقبال آنها از پیوستن به این مجموعه، گفت: آن چیزی که سیمیاروم را از نمونههای مشابه که با الگوبرداری از سیمیاروم به این حوزه آمدهاند متمایز میکند، نگاه حرفهای دستاندرکاران مجموعه به این کار است. نگاهی حرفهای که اصلا جنبه بیزنسی و تجاری ندارد. همچنین دقیق و مسوولیتپذیر بودن مسوولان این مجموعه از دیگر نقاط قوت آن است.
راهاندازی سیستم درونگروهی برای ارجاع مراجعان به دیگر درمانگران، برگزاری جلسات ماهانه میان درمانگران مجموعه برای به اشتراکگذاری تجربهها، ایجاد بخش گروه درمانی و ثبت پرونده درمانی مراجعان برای امکان ارجاع به دیگر درمانگران در صورت بروز مشکل برای درمانگر از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی رواندرمانگران حاضر در این جمع مطرح شد.
دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، دکتر حمید رحمانیان، دکتر ملیحه ایلخانی، دکتر فریبا زرانی، دکتر نیره قشنگ، دکتر سعید ایمانی، دکتر مونا چراغی، دکتر رضا مولودی، دکتر آسیه اناری، دکتر سمیه بابایی، دکتر نوح افشار، دکتر فاطمه هادی، دکتر سعاده ملکعسگر، دکتر سارا بنیهاشمی، دکتر قیصر ملکی، شکوفه اویار حسینی، دکتر مریم کامی، دکتر لیلا سلیانی، دکتر محمودرضا اطمینان، دکترعباس ذبیحزاده، دکتر ساره بهزادیپور (آنلاین)، دکتر مصطفی زارعان (آنلاین) و دکتر شکوفه دادفرنیا (آنلاین) رواندرمانگران حاضر در دورهمی سیمیاروم بودند.
نخستین دورهمی خانواده بزرگ سیمیاروم با حضور جمعی از رواندرمانگران ساکن ایران این مجموعه، با حضور آنلاین برخی از درمانگران از کشورهای دیگر و تعدادی از همکاران سیمیاروم پنجشنبه (پنجم خرداد) برگزار شد.