پنج‌شنبه 15 خرداد 1404

شاخص کل بورس قرمزپوش به تعطیلات رفت

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
شاخص کل بورس قرمزپوش به تعطیلات رفت

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز، با کاهش 16861 واحدی معادل 1.68 درصد به رقم 985 هزار و 262 واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با افت 181 واحدی به رقم 11 هزار و 110 واحد رسید.

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت ماه 99)، با کاهش 16861 واحدی معادل 1.68 درصد به رقم 985 هزار و 262 واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با افت 181 واحدی به رقم 11 هزار و 110 واحد رسید.

به گزارش «بورس تابناک»؛ امروز تالار شیشه‌ای سعادت آباد در پنجمین و آخرین روز کاری هفته، بر خلاف روز گذشته، شاهد روند نزولی شاخص‌های منتخب بود. به گونه ای که شاخص قیمت (وزنی - ارزشی)، با کاهش 4480 واحدی معادل 1.68 درصد به رقم 261 هزار و 806 واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد 496 واحدی معادل 0.15 درصد، عدد 321 هزار و 655 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 328 واحدی معادل 0.15 درصد به رقم 213 هزار و 4 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، 21735 واحد کاهش معادل 1.71 درصد را رقم زد و به سطح یک میلیون و 250 هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 16428 واحد کاهش معادل 2.21 درصد به رقم 725 هزار و 823 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با 17083 واحد کاهش معادل 0.86 درصد همراه بود و عدد 1 میلیون و 971 هزار واحد را به نمایش گذاشت.

در معاملات امروز، نماد معاملاتی فارس متعلق به صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 2886 واحد، نماد فولاد متعلق به فولاد مبارکه اصفهان با 2677 واحد، نماد فملی متعلق به ملی صنایع مس ایران با 1847 واحد، نماد کگل متعلق به معدنی و صنعتی گل گهر با 1395 واحد، نماد کچاد متعلق به معدنی‌وصنعتی‌چادرملو با 1191 واحد، نماد وبملت متعلق به بانک ملت با 1086 واحد و نماد تاپیکو متعلق به س. نفت و گاز و پتروشیمی تأمین با 870 واحد کاهش، بیشترین تاثیر منفی را در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند.

در مقابل، نماد معاملاتی اخابر متعلق به مخابرات ایران با 1109 واحد، نماد جکشتی متعلق به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با 612 واحد، نماد خودرو متعلق به ایران خودرو با 506 واحد، نماد خساپا متعلق به سایپا با 421 واحد و نماد پارس متعلق به پتروشیمی پارس با 375 واحد افزایش، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

بر اساس این گزارش، معامله‌گران بورس امروز 7 میلیارد و 29 میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب یک میلیون و 8 هزار نوبت معامله و به ارزش 8 هزار و 278 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

به نقل از نبض بورس؛ نماد معاملاتی شرکت های سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاری‌توسعه‌ملی (وتوسم1)،‌توسعه‌آذرب ایجان (وآذر1) سرمایه گذاری شاهد (ثشاهد1) نوش‌مازندران (غنوش1) ایران‌یاساتایرورابر (پاسا1) با توجه به تغییرات بیش از 50 درصدی قیمت سهام، به منظور برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی توسط ناشر شکرشاهرود (قشکر1) پارس مینو (غپینو1) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، سرمایه‌گذاری رنا (هلدینگ (ورنا1) بین‌المللی‌توسعه‌ساختمان (ثاخت1) بانک ملت (وبملت1) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، سرمایه گذاری توسعه آذربایجان (وآذر) جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورت های مالی متوقف شدند.

در مقابل نماد شرکت های صنایع شیمیایی فارس (شفارس) با توجه به انتشار اطلاعات حاصل از برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی در تارنمای کدال در خصوص تغییرات بیش از 50 درصدی قیمت سهام داروسازی زاگرس فارمد پارس (ددام)، داروسازی اکسیر (دلر)، واسپاری ملت (ولملت) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی، لیزینگ ایران (ولیز) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده مبنی بر انتخاب اعضاءهیئت مدیره، داروسازی ابوریحان (دابور) پس از برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی_عمومی فوق العاده مبنی بر تصویب افزایش سرمایه، پلی پروپیلن جم (جم پیلن) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی و افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، داده گستر عصر نوین (های وب) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب خوراک دام پارس (غدام) با توجه به ماده 18 دستورالعمل نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران، بازگشایی شدند.

نماد معاملاتی شرکت کمباین سازی ایران (تکمبا1) شرکت زامیاد (خزامیا1) سیمرغ (سیمرغ1) کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی1) داروسازی کوثر (دکوثر1) داروسازی فارابی (دفارا1) با توجه به تغییرات بیش از 20 درصدی قیمت سهام، با وقفه همراه شدند.

نماد معاملاتی شرکت های سرمایه گذاری دارویی تامین (تیپیکو)، سازه پویش (خپویش)، صنایع خاک چینی ایران (کخاک) با توجه به عدم کشف قیمت در روز معاملاتی قبل بدون محدودیت نوسان قیمت حراج شدند.