شرایط بهرهمندی از صندوق ضمانت وام اشتغالزایی زنان سرپرستخانوار اعلام شد
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، شرایط بهرهمندی از تسهیلات صندوق ضمانت وام اشتغالزایی ویژه زنان سرپرستخانوار را بر اساس تصمیمگیری اخیر ستاد ملی زن و خانواده اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، طبق تصمیم ستاد ملی زن و خانواده در راستای اجرای «طرح تسهیل ضمانت وامهای خرد بانکی برای زنان سرپرست خانوار دهکهای یک تا پنج درآمدی» یکی از موضوعات مهم زنان سرپرست خانوار دریافتکننده وام بانکی، معرفی ضامن یا ضامنها به بانک است که عموماً یکی از موانع مهم در مسیر دریافت تسهیلات بانکی به شمار میآید.
براساس این گزارش، با توجه به ضرورت توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار برای تأمین معیشت خانواده، رفع این معضل به ویژه در بخش وامهای اشتغال خرد، امری لازم است. در این راستا، معاونت زنان و خانواده، رفع موانع از مسیر دریافت وام اشتغال برای زنان سرپرست خانوار به ویژه در گروههای کم برخوردار را به عنوان یکی از دغدغههای مهم در دستور کار قرار داده است.
دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده مصوبه نخستین جلسه ستاد در دولت سیزدهم را به این امر اختصاص داد و در این مصوبه، مقرر شد تا معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با همکاری وزارت تعاون، صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون و بانک رفاه کارگران، امکان صدور ضمانتنامه برای دریافت تسهیلات خُرد اشتغالزایی تا سقف یک میلیارد ریال برای زنان سرپرست خانوار را فراهم کند.
گزارش دستاوردهای شاخص پیشرفت زنان و خانواده پس از انقلاب اسلامی منتشر شد تحلیل سلبریتیگرایی بر اساس سبک زندگی حسینی + فیلم تلاش برای «کاهش گناهان پر پژواک» در سبک زندگی حسینی + فیلمشرایط بهرهمندی از صندوق ضمانت وامهای خرد اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار در ادامه آمده است.
الف) در دهکهای یک تا پنج درآمدی قرار داشته باشند.
ب) توسط دستگاهها و نهادهای تسهیلگر اشتغال خرد نظیر ستاد ساماندهی مشاغل خانگی، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان یا نهادهای مشابه به یکی از بانک های عامل از جمله ملی، توسعه تعاون، رفاه کارگران، صندوق کارآفرینی امید، و پست بانک معرفی شده باشند.
ج) ناتوان بودن فرد وام گیرنده در معرفی ضامن به بانک توسط نهاد ارائه کننده تسهیلات و بانک عامل محرز تشخیص داده باشد.
زنان سرپرست خانوار واجد شرایط یادشده، پس از معرفی شدن توسط نهادهای تسهیلگر اشتغال به معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، توسط این معاونت به صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون معرفی خواهند شد تا فرایند صدور ضمانت نامه تکمیل شود.
معاونت امور زنان و خانواده مفتخر است که یکی از مهمترین مطالبات مردمی در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری را از طریق این مصوبه پاسخگو بوده و امید آن میرود که این اقدام گامی در راستای تحقق بند «ت» ماده 80 قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به شمار آید.