شرکت های دانش بنیان در انتظار رییس جمهور منتخب
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریور ماه سال گذشته با حضور معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری، و رسانه ها، خبر از تحولی جدید برای توسعه شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها منتشر شد. براساس این طرح قرار بود مبلغ 134 میلیارد تومان بین 7 شرکت منتخب که از سه مرحله داوری عبور کرده بودند برای سرمایه گذاری مشترک بر روی استارتاپهای نوپا تخصیص یابد، این مساله موجب استقبال گسترده فعالین...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریور ماه سال گذشته با حضور معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری، و رسانه ها، خبر از تحولی جدید برای توسعه شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها منتشر شد.
براساس این طرح قرار بود مبلغ 134 میلیارد تومان بین 7 شرکت منتخب که از سه مرحله داوری عبور کرده بودند برای سرمایه گذاری مشترک بر روی استارتاپهای نوپا تخصیص یابد، این مساله موجب استقبال گسترده فعالین حوزه فناوری از این طرح شده بود که به گفته مدیران عامل این شرکتها این طرح ضمن توسعه واحدهای تحقیق و توسعه موجب پیشران شدن شرکتهای دانش بنیان برای توسعه استارتاپهای جوانتر خواهد شد. اما اکنون در پایان دولت سیزدهم، و بعد از قریب به یکسال ظاهرا به دلیل اختلاف نظر در تیم اجرایی معاونت علمی این طرح مسکوت مانده است. آنطور که خبرنگار ما در این خصوص اطلاع کسب کرده، علیرغم پیگیریهای متعدد شرکت ها، و آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی و سرکارخانم دکتر حق جوی جوانمرد معاون توسعه فناوریهای راهبردی، به دلیل عدم هماهنگی در معاونت توسعه این نهاد و بخش بودجه، معاونت علمی و فناوری این طرح نیز سرانجامی جز شکست نداشته است. این جای تعجب است که چنین طرح مهمی به دلیل اختلافات داخلی و علیرغم و جود منابع به چنین سرانجامی رسید. امید است در دولت چهاردهم نگاه آقای دکتر پزشکیان یک نگان تخصص محور و گزارش محور باشد تا در معاونتهای حساسی مانند معاونت علمی وفناوری افرادی دلسوز براساس تخصص و تعهدشان به امور بکارگرفته شوند تا مشکلات این دسته از شرکت های دانش بنیان بتوانند روند بهتری را پیش رو داشته باشند.