یک‌شنبه 12 مرداد 1404

شماره 11 پرسپولیس ماندنی شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
شماره 11 پرسپولیس ماندنی شد

در شرایطی که طی روزهای اخیر شایعات زیادی حول نام فرشاد احمدزاده به گوش می‌رسید، این بازیکن فصل آتی را هم در جمع سرخپوشان به کار ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرشاد احمدزاده که فصل گذشته به پرسپولیس پیوست، هجمه زیادی را متوجه خود دید. موضوع جدایی مهدی ترابی و جذب این بازیکن از سپاهان یکی از عواملی بود که روی هجمه‌های شکل گرفته تاثیر زیادی داشت.

به نقل از ورزش سه، هرچند احمدزاده چندی پیش در گفتگویی که داشت نسبت به گارد شکل گرفته علیه خود واکنش نشان داد و مدعی شد عملکردش به شکلی نبوده که شایسته چنین انتقاداتی باشد.

احمدزاده در شرایطی به واسطه جدایی مهدی ترابی مورد هجمه قرار گرفته بود که پست این دو به هیچ عنوان تداخلی با یکدیگر نداشته و به نظر می‌رسد بیشتر عصبانیت هواداران بابت این جدایی و عدم انتقال بازیکنی در قواره ترابی، روی انتخاب احمدزاده تاثیرگذار بوده است.

در نهایت اما طی روزهای اخیر شایعات حول احتمال قطع همکاری طرفین جدی‌تر نیز شد و حتی بحث معاوضه بازیکن بین پرسپولیس و سپاهان نیز شکل گرفت.

اکنون اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که احمدزاده جزو لیست مدنظر کادرفنی برای خروج از این تیم نیست و حتی بین طرفین گفتگویی در این زمینه نیز صورت گرفته و این مساله رد شده است.

با این حال باید همچنان منتظر ماند و دید طی روزهای آتی و به واسطه تغییراتی که قرار است در پست‌ها و نقل و انتقالات باشگاه صورت گیرد، کدام بازیکنان از تیم جدا خواهند شد. جدایی دو بازیکن در مقطع کنونی از باشگاه پرسپولیس قطعی به نظر می‌رسد و همه چیز البته در گرو نقل و انتقالات این باشگاه طی روزهای آتی است.

257 251

کد خبر 2097824