شهید طهرانچی؛ کسی که مقاومت را در مسیر اقتدار میدانست / فداکاری در مسیر آموزش و پژوهش تا پای جان برای ایران + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفتوگویی با امیر طهرانچی، سرپرست حوزه ریاست جهاد دانشگاهی و برادر شهید دکتر محمد مهدی تهرانچی داشتیم که در آن ویژگیهای برجسته این شخصیت علمی و مدیریتی مورد بررسی قرار گرفت. در این گفتوگو، آقای طهرانچی به اهمیت سلوک دکتر طهرانچی در حوزههای مختلف از جمله تربیتی، آموزشی و مدیریتی اشاره کرد و گفت: "دکتر تهرانچی همواره در پی انتقال صحیح علم...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفتوگویی با امیر طهرانچی، سرپرست حوزه ریاست جهاد دانشگاهی و برادر شهید دکتر محمد مهدی تهرانچی داشتیم که در آن ویژگیهای برجسته این شخصیت علمی و مدیریتی مورد بررسی قرار گرفت.
در این گفتوگو، آقای طهرانچی به اهمیت سلوک دکتر طهرانچی در حوزههای مختلف از جمله تربیتی، آموزشی و مدیریتی اشاره کرد و گفت: "دکتر تهرانچی همواره در پی انتقال صحیح علم و دانش به نسلهای آینده بود و تلاش میکرد تا دانایی را به توانایی تبدیل کند. دکتر طهرانچی در مقاطع مختلف تحصیلی و مدیریتی دغدغه اصلی خود را انتقال صحیح و مؤثر دانش به نسل جوان میدید. ایشان همیشه تأکید داشت که باید کلام خود را با آیات قرآن تطبیق داده و در سخنرانیها از کلام خداوند بهره ببرد، چرا که کلام خداوند باعث تعالی سخن و تأثیرگذاری بیشتر آن میشود.
طهرانچی در ادامه به ویژگیهای مدیریتی شهید دکتر محمد مهدی طهرانچی اشاره کرد و گفت: دکتر تهرانچی همواره تلاش میکرد تا دانشگاه آزاد را به مرکز آموزشی تبدیل کند که انتخاب اول دانشجویان باشد. ایشان هدف داشت که تحصیل در این دانشگاه نه تنها دانش را به دانشجویان ارائه دهد بلکه توانمندیهای عملی و اشتغالزایی را نیز برای آنان تضمین کند.
وی افزود: دکتر طهرانچی همیشه میگفت علم باید به درد مردم بخورد و گرهای از مشکلات آنان باز کند. او معتقد بود که علم باید به توانایی تبدیل شود تا در عمل قدرت ایجاد کند و مانع از تهدیدهای خارجی علیه کشور شود.
در پایان این گفتوگو، آقای طهرانچی توصیهای به نسل جدید داشت و گفت: مشکلی که دکتر طهرانچی همیشه به آن توجه داشت، این بود که علم باید در خدمت مردم و حل مشکلات آنان باشد. او همیشه از نسل جدید میخواست تا علمی مفید و کاربردی بیاموزند که به رشد و پیشرفت جامعه کمک کند.