شورای همکاری خلیج فارس
شورای همکاری خلیج فارس
وزیر خارجه کشورمان در جمع روسای هیاتهای شرکت کننده در نشست منطقهای حمایت از عراق و در حاشیه این نشست با عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر گفتوگو کرد.
یک کارشناس مسایل بین الملل و منطقه گفت: پیام مهم برگزاری نشست منطقهای بغداد اگر با حضور سران ایران، ترکیه و عربستان همراه باشد، به منطقه و جهان این است که این سه کشور تصمیم گرفتند تنشها را کاهش دهند.
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی تصریح کرد: این احتمال وجود دارد که عربستان سعودی مسقط را واسطه مذاکرات ایرانی - سعودی قرار دهد تا از میزان تنش و چالش های سیاسی خود بکاهد.
وزیر خارجه سعودی در جریان سخنرانی در نشست مجمع امنیتی آسپن که به شکل ویدئو کنفرانسی توسط مرکز پژوهش های آمریکا برگزار شد، به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.
اعتمادآنلاین نوشت: گفته میشود با توجه به بیتمایلی نمایندگان مجلس یازدهم به پیوستن ایران به FATF و دیدگاهی که دولت رئیسی نسبت به عملکرد گروه ویژه اقدام مالی دارد، از دستور کار خارج شدن آن در مجمع محتمل است.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: چند ده هیئت در سطح روسای جمهور و دولتها، روسای مجالس، وزرای خارجه و فرستادههای ویژه عازم تهران هستند، که نشان از مقبولیت و مشروعیت کشورمان در عرصه بینالمللی است.
طرح صیانت از فضای مجازی و برجام از موضوعات پرخبر هفتم و هشتم مرداد ماه 1400 سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس ضمن تکرار ادعاهای ضد ایرانی خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات برجام شد.
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس بار دیگر ادعاهایی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با طرح ادعاهای واهی و تکراری علیه ایران، خواستار گنجاندن مسائل منطقه و موشکی در مذاکرات وین برای احیای برجام شد.
یک دیپلمات پیشین کشورمان با بیان اینکه در حال حاضر به صورت سمبلیک نشانههایی از تغییر در سیاست خارجی مصر در حال مشاهده شدن است، گفت: می توان تصور کرد که با توجه به جایگاه مصر در جهان عرب، احتمالا این تغییر سیاست به دیگر کشورهای عربی نیز منتقل می شود.
نایف الحجرف، دبیرکل این شورا در حاشیه شرکت در یازدهمین همایش مطالعات حوزه خلیج فارس که توسط مرکز مطالعات حوزه خلیج فارس و دانشگاه کمبریج انگلیس به صورت مجازی برگزار شد، گفت، از جمله درسهایی که ویروس کرونا داد این است که تلاش و همبستگی در کنار یکدیگر تنها راه مقابله با چالش هاست.
نایف الحجرف دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس روز شنبه به بیان ادعاهای واهی علیه ایران پرداخت.
وزیران خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس اواخر خرداد ماه گذشته مدعی شدند که باید اعضای این شورا در گفتوگوهای هستهای با ایران مشارکت داشته باشند.
حضور نیافتن ایران در کنفرانس و مخالفت با تشکیل آن در بغداد، بهانه ضدانقلاب و مخالفان جمهوری اسلامی را برای تبلیغ و تردیدافکنی در افکار عمومی ایران افزایش داده و امکان آن را فراهم میساخت و شاید در میان گروههایی که از بینش سیاسی عمیقی برخوردار نبودند مؤثر نیز واقع میشد.