سه‌شنبه 2 بهمن 1403

شورای همکاری خلیج فارس

شورای همکاری خلیج فارس

وب‌گاه عرشه آنلاین

فرجی راد گفت: در مقطع فعلی که ایران در تحریم است و چین هم اولین خریدار نفت ایران است و با پول آن نیز ایران کالا وارد کشور می‌کند، اتفاق خاصی نمی‌افتد و تهران امادگی ندارد که به صورت عملی پاسخ چینی ها را بدهد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

فرجی راد با اشاره به تحلیل ها مبنی بر چرخش سیاست چین علیه ایران گفت: سیاست خارجی چین اقتصاد محور است و به 3 دلیل تصمیم گرفته است این سیاست را اتخاذ کند. چینی ها از چندسال قبل رسما با ایرانی ها اعلام می‌کردند که عربستان در اولویت است

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - جدل‌های این روزها در فضای عمومی کشور پس از «بیانیه مشترک» چین و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، مستمسکی به دست مخالفان و منتقدان سیاست خارجی دولت سیزدهم داد تا با بازنشر برخی سخنان و استناد به بدیهیات اصول روابط بین الملل، به سیاست خارجی دولت در خصوص مناسبات با شرق و غرب حمله کنند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به موضع‌گیری‌های اخیر چین و کشورهای عربی درباره جزایر ایرانی خلیج فارس پرداخت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جمهوری اسلامی در یادداشتی توجیهات یک نماینده اصولگرای مجلس درباره مواضع اخیرچین را مورد بررسی قرار داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به موضع‌گیری‌های اخیر چین و کشورهای عربی درباره جزایر ایرانی خلیج فارس پرداخت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

چهار روز پس از سفر رئیس‌جمهور چین به عربستان و امضای وی پای بیانیه مشترک ضد‌ایرانی شورای همکاری خلیج فارس، معاون نخست وزیر چین در سفر به تهران تاکید کرده که پکن همواره به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته است. با این حال رئیس‌جمهور ایران در دیدار با این مقام چینی گفت مواضع مطرح شده توسط شی جین پینگ موجب ناخرسندی و گلایه مندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه...

وب‌گاه 55 آنلاین

روزنامه کیهان نوشت: گسترش روابط چین و عربستان بیش از آن که چالشی برای ما باشد، چالشی راهبردی برای سیطره بلا منازع آمریکاست. چین در حال ورود به جایی است که همواره «حیاط خلوت، گاو شیرده و یکی از دو رکن سیاست دو ستونی آمریکا در منطقه» محسوب می شد.

خبرگزاری مهر

نماینده مردم کرج در مجلس گفت: بین غرب و شرق بر سر دوشیدن عربستان رقابت ایجاد شده است، اما با این حرکت‌های شکست خورده و ایران ستیزانه نمی‌توانند دست و پایی برای خود در منطقه ایجاد کنند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «چین همواره از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و ایران در بهبود روابط بر اساس اصل حسن همجواری و دوستی و انجام همکاری برای دستیابی به منافع متقابل و نتایج برد - برد حمایت کرده است. چین مایل است به ایفای نقش سازنده در زمینه توسعه و ثبات در منطقه خلیج فارس ادامه دهد».

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سخنگوی وزارت خارجه چین درباره رویکرد پکن به منطقه خلیج فارس هم گفت: «هم کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و هم ایران دوستان چین هستند. توسعه روابط چین با هر دو طرف هیچ طرف ثالثی را هدف قرار نمی‌دهد».

وب‌گاه دنیای اقتصاد

ونبین درباره رویکرد پکن به منطقه خلیج فارس گفت: «هم کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و هم ایران دوستان چین هستند. توسعه روابط چین با هر دو طرف هیچ طرف ثالثی را هدف قرار نمی‌دهد».

وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه کیهان نوشت: گسترش روابط چین و عربستان بیش از آن که چالشی برای ما باشد، چالشی راهبردی برای سیطره بلا منازع آمریکاست. چین در حال ورود به جایی است که همواره «حیاط خلوت، گاو شیرده و یکی از دو رکن سیاست دو ستونی آمریکا در منطقه» محسوب می شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

روزنامه کیهان در سرمقاله خود به توجیه موضع‌گیری‌های اخیر چین علیه ایران پرداخت

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: کیهان در سرمقاله خود به توجیه موضع‌گیری‌های اخیر چین در خاورمیانه پرداخت.