میزان سفرها در تعطیلات ماه رمضان کم شد
دادهپردازیهای میزان رزرو پروازهای کشورهای عضو شورای همکاریهای خلیج فارس، از کاهش سفر در تعطیلات ماه رمضان و عید فطر امسال حکایت دارد.
به گزارش عرشه آنلاین، دادهپردازیهای میزان رزرو پروازهای کشورهای عضو شورای همکاریهای خلیج فارس، از کاهش سفر در تعطیلات ماه رمضان و عید فطر امسال حکایت دارد.
اولیویه پونتی معاون کمپانی تحلیل دادههای سفر و گردشگری ForwardKeys گفت: «سفر در ماه رمضان 2023 هنوز از رشدی که قبل از همهگیری کرونا در سال 2019 به آن دست یافته بود، فاصله زیادی دارد.»
در سال 2019 عید فطر در ماه ژوئن بود، که زمان بسیار بهتری از ماه رمضان امسال برای سفر بود؛ زیرا پایان ماه رمضان با شروع تعطیلات طولانی تابستانی مدارس در بعضی کشورها، از جمله عربستان سعودی همزمانی داشت. اما اکنون دادهپردازی میزان رزرو پروازها نشان میدهد در فاصله 31 مارس (11 فروردینماه 1402)، رزرو پروازهای خروجی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای سه هفته منتهی به عید فطر و پایان ماه رمضان، 38 درصد و 67 درصد از آمار سفر در تعطیلات عید فطر و سه هفته بعد از آن، در مقایسه با زمان مشابه سال 2019 عقب است.
رزرو پروازهای خروجی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در اوج تعطیلات ماه رمضان (از 14 تا 24 آوریل /25 فروردین تا 4 اردیبهشتماه) البته وضعیت بهتری دارد، با این وجود 32 درصد کمتر از سال 2019 است. رزرو پرواز از عربستان سعودی 44 درصد کمتر از سال 2019 است، اما سفر از سایر کشورهای مهم شورای همکاری خلیج فارس بهبود قویتری را شاهد است؛ کویت 27 درصد، قطر 11 درصد و امارات 6 درصد از آمار سال 2019 فاصله دارند، درحالیکه بحرین 2 درصد جلوتر از آمار سفر در تطعیلات ماه رمضان 2019 است.
بیشترین رزرو پروازها به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در روزهای پایانی ماه رمضان و تعطیلات عید فطر به ترتیب از مبدأ کشورهای ایتالیا، روسیه، فرانسه، سوئیس، عربستان، کویت، آلمان، آمریکا، بنگلادش و هند بوده است.
رزرو پرواز و سفر به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اما وضعیت دلگرم کنندهتری دارد، هرچند هنوز 12 درصد از سال 2019 فاصله دارد. مشکل اصلی سفر به عربستان سعودی است، جایی که رزرو پروازها 40 درصد کمتر از سال 2019 است. رزرو پروازها برای سفر به کویت نیز 43 درصد عقب است. با این حال، رزرو پرواز برای سفر به بحرین 16 درصد جلوتر از سال 2019 است و کشورهای قطر، امارات و عمان نیز به ترتیب 39، 47 و 48 درصد رشد را در قیاس با آمارهای سال 2019 تجربه میکنند.
این دادهپردازی با تاکید بر وضعیت سفر از و به کشورهای شورای همکاریهای خلیج فارس انجام شده که شامل کشورهای عربستان سعودی، بحرین، امارات متحده عربی، قطر، عمان و کویت میشود. / ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
ویدئویی از رقص یاسمین پهلوی در اسرائیل جنجالی شد
-
ازدحام عجیب مردم برای ورود به ترکیه از مرز خوی
-
تصویر واقعی ساحل و نعیم در پایان پوست شیر
-
صحبتهای مولوی عبدالحمید درباره عید فطر جنجالی شد
-
حکم عجیب آیت الله علمالهدی / سرمایه گذاری روی ارز و سکه حرام است
-
کوچ گسترده افراد تهران به شهرهای اطراف | چه اتفاقی افتاده است
-
زنان روس ایدز خراسانی را به ایران آوردند | ویروسی که بیست سال بعد علائم آن دیده می شود | جزییات