صادرات 357 هزار و 823 تن کالا از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان / مواد نفتی و سیمان عمده کالاهای حمل شده
تیمور باقری از صادرات 357 هزار و 823 تن کالا توسط 14 هزار و 883 دستگاه ناوگان باری در چهار ماهه سال جاری از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه این استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیمور باقری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون گفت: 278 هزار و 948 تن کالا در این مدت از طریق پایانه مرزی میلک و 78 هزار و 875 تن کالا از طریق پایانه مرزی میرجاوه صادر شده است. وی بیان کرد: مواد غذایی، سیمان، مواد سوختی، گاز مایع، قیر و هیدروکربن عمده کالاهای صادراتی در چهار ماهه سال جاری از پایانه های مرزی میرجاوه و میلک را تشکیل می دهند.
به گفته این مقام مسئول، با توجه به اینکه مبادلات تجاری مرزی یکی از شاخص های اصلی در برقراری ارتباط با کشوهای همسایه و توسعه اقتصادی منطقه ای است، این اداره کل به منظور افزایش داد و ستد مرزی و گسترش همکاری متقابل اقتصادی با کشورهای افغانستان و پاکستان طرح جامع توسعه پایانه های مرزی را مورد توجه ویژه قرار داده است. معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: همچنین در این مدت 162 هزار و 948 تن کالا با 7 هزار و 14 دستگاه از طریق پایانه های مرزی این استان ترانزیت شده است. وی در ادامه از جابجایی یک میلیون و 225 هزار و 498 تن کالا از طریق 77 هزار و 85 سفر ناوگان باری در چهار ماهه سال جاری توسط ناوگان باری سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: این حجم از کالا توسط 63 شرکت حمل و نقل داخلی کالای استان جابجا شده است. باقری با بیان اینکه مواد نفتی، سیمان و مصالح ساختمانی عمده کالاهای حمل شده سیستان و بلوچستان در مدت مذکور بوده است، گفت: شهرستان زاهدان با 621 هزار و 413 تن معادل 49 درصد کل بار جابجا شده، بیشترین میزان حمل بار داخلی در حوزه این استان را به خود اختصاص داده است. معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر 9 هزار و 520 راننده، 6 هزار و 732 دستگاه ناوگان باری با متوسط عمر افزون بر 13 سال و همچنین 69 شرکت حمل و نقل داخلی کالا، 3 پایانه عمومی بار، 2 انجمن صنفی کارفرمایی شرکت ها و 2 انجمن صنفی کارگری رانندگان تحت نظارت این اداره کل در بخش حمل و نقل عمومی جاده ای داخلی کالا فعالیت می کنند. انتهای پیام /