پنج‌شنبه 29 آبان 1404

صالح‌آبادی: از ظرفیت سازمان شانگهای در حوزه پولی و بانکی استفاده خواهیم کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
صالح‌آبادی: از ظرفیت سازمان شانگهای در حوزه پولی و بانکی استفاده خواهیم کرد

علی صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، درباره مزایای عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای در حوزه های پولی و بانکی گفت: سازمان همکاری شانگهای ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و اینکه کشورها به شکل دوجانبه یا چندجانبه بتوانند از ساز و کارهای بانکی و پولی خودشان، مبادلات‌شان را تسویه کنند، امکان بسیار خوبی است که حتما ما از این امکان استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: اقداماتی در این مورد شروع شده و در حال انجام است که ان‌شاءالله به موقع اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

رئیس کل بانک مرکزی بیان کرد: به طور کلی ارتباط با همسایگان یکی از اولویت های راهبردی دولت سیزدهم است؛ برای ما مهم است که بتوانیم با کشورهای همسایه که مبادلات بازرگانی و تجاری خوبی داریم، روابط بانکی متناسب را نیز داشته باشیم.

صالح‌آبادی ادامه داد: ما این امر را به عنوان یک اولویت با ساز و کارهایی که تحریم‌پذیر نباشد، پیش خواهیم برد و این جزو برنامه‌های جدی بانک مرکزی است.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده که نمی‌توان همه ابعاد آن را اطلاع رسانی کرد، اما ما با کشورهای همسایه، راهکارهای لازم را برای تبادلات پولی و بانکی اتخاذ کرده‌ایم و مبادلات‌مان را در آن چارچوب انجام می‌دهیم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید علی صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی سازمان همکاری شانگهای همکاری پولی و بانکی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است