صوفی: هروی سرمربی تیم ملی شد / در مورد بانوان تصمیم نگرفتیم
سرپرست فدراسیون کاراته گفت: شهرام هروی به عنوان سرمربی تیم ملی کاراته مردان انتخاب شد، اما در مورد بانوان تصمیمی نگرفتیم.
مزدا صوفی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برگزاری نخستین جلسه کمیته فنی فدراسیون کاراته اظهار داشت: روز گذشته نخستین جلسه کمیته فنی به سرپرستی حبیبالله ناظریان برگزار شد و اعضای کمیته فنی بر اساس اساسنامه معرفی شدند و جلسه برگزار شد. در ابتدای جلسه آییننامه کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که آییننامه بهروز رسانی شود و یکسری مواردی که در درون آن دیده نشده، بر اساس رویکرد فدراسیون جهانی کاراته جایگذاری شود.
وی تصریح کرد: کمیته فنی یک مرجع مشورتی و نظارتی است که در کلیه امور فنی مربوط و مرتبط با کاراته اظهار نظر میکند و یک کمیته تصمیمساز است و نظرات و پیشنهادی فنی خودش را در حوزههای مختلف بر اساس نیاز به رئیس و سرپرست ارائه میدهد و تصمیم نهایی را در این خصوص رئیس خواهد گرفت. این کمیته دارای اهداف مشخص است و 10 ماده نیز در آییننامه گذشته نوشته شده است که مورد بازبینی قرار میگیرد.
پورشیب: امیدوارم هر چه زودتر آرزوی محال کاراته محقق شودسرپرست فدراسیون کاراته تصریح کرد: اعضای کمیته 9 نفر اصلی و 4 نفر ارکان کمیته فنی خواهند بود و وظایفشان کاملاً مشخص است. مصوبات که در کمیته انجام میگیرد نیز باید با رای نصف به علاوه یک رای باشد. حبیبالله ناظریان سرپرست، علی اکبر محمدی بقا دبیر کمیته، گودرز کمانگیر منشی کمیته، محمدباقر آقا میری، محمدعلی مردانی، غلامرضا دباغیان، محمد بهرامی، محمد بهبودی، منصور صاحب الزمانی، حسین شهرباف، احمد صافی، مریم مشیری، حمیدرضا یوسفی و جلال بهنیا اعضای کمیته فنی فدراسیون هستند.
صوفی در خصوص تصمیمگیری در مورد کادرفنی تیمهای ملی کاراته عنوان کرد: تصمیم سازمان تیمهای ملی برای تعیین اعضای کادرفنی به کمیته فنی اعلام شد و کمیته فنی نظرات خود را در مورد این افراد اعلام کرد و شهرام هروی به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان انتخاب شد و تیم ملی کاراته را برای لیگ جهانی پاریس همراهی میکند. در مورد بانوان هنوز هیچ اقدامی انجام ندادیم و مواردی که در مورد بانوان پیشنهاد شد در حال بررسی است.
وی در مورد انتقادات تند محمد احسانی دبیر سابق کمیته فنی فدراسیون کاراته عنوان کرد: اگر یک سیستمی مبتنی بر راهبرد و برنامهریزی درست باشد، هیچ زاویهای از مسیر اصلی پیدا نمیکند. اگر مدیری نیز بر مسندی مینشیند باید به اصول مدیریتی و سیاست راهبردی سازمانش بپردازد و نباید کارهایی انجام بدهد که منافع سازمانی را تحت الشعاع قرار بدهد و هر مدیری را بر اساس عملکرد ضعیف نباید حمایت کند که به نظرم این خیانت است. یک عده منافع کاراته را برای خود میخواهند و فکر میکننند استفاده از موقعیت و مسئولیتی که برای خود ایجاد میکنند باید تا انتهای کار برای خودشان داشته باشند.
سرپرست فدراسیون کاراته تاکید کرد: هیچگونه زاویهای با آقای احسانی ندارم. رئیس کمیته فنی ما محمدباقر آقامیری بود و به دلیل کسوت و بزرگی ایشان حضوراً اخذ مجوز کردم تا تغییراتی در کمیته فنی انجام بدهم. این کار را بر اساس اختیاراتی که دارم انجام دادم و هیچ کار غیرقانونی انجام نشده است. اینکه در جایی عنوان شده که این کار غیرقانونی است را قبول ندارم. غیرقانونی کسانی هستند که پای خود را در خارج از محدوده و ریل گذاری فدراسیون قرار میدهند. دستورالعملی داریم و بر اساس آن دستورالعمل وارد میشویم و به موارد گفته شده ورود میکنیم.
وی با اشاره به پایان یافتن مدت دوره اعضای کمیته فنی گفت: اعضای این کمیته احکامی نداشتند؛ اگر این احکام بر اساس مصوب نوشته شده در آیین نامه باشد که به مدت 4 سال انتخاب میشوند که این مدت به پایان رسیده بود. این که چوب لای چرخ کاراته بگذارم چنین چیزی نیست. کمیته فنی و شخص ایشان بیایند و خروجی کمیته فنی را اعلام کند. دست رد به سینه کسی برای همکاری نزدم و بعضیها فرار رو به جلو و عنوان میکنند که رفتارهای من و فدراسیون تحت مدیریتم غیر قابل اصول است؛ در صورتی که چنین چیزی نیست.
صوفی در پایان گفت: احترام تمام دوستان و بزرگان که در کاراته خون دل و خاک تاتامی خوردند واجب است، اما آن چیزی که بیشتر از احترام واجب است، مسئولیت داشتن به معنای یدک کشیدن عنوان نیست. من با منتقدین بدون منطق مخرج مشترک ندارم و منافع کاراته را بر منافع شخص ترجیح میدم.