ضرورت استفاده از الگوهای برتر تدریس در مدارس کرمانشاه
محمدی گفت: باید تلاش شود از الگوهای تدریس برتر که حاوی تجربه است، در مدارس کرمانشاه استفاده شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، سلمان محمدی در آیین تقدیر از برگزیدگان کشوری هجدهمین جشنواره الگوهای تدریس برتر با تقدیر از برگزیدگان اظهار داشت: باید تلاش شود از الگوهای تدریس برتر که حاوی تجربه است، استفاده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش رویکرد تربیتی و مهارت آموزی است، افزود: این رویکرد براساس سند تحول بنیادین انتخاب شد و منظور از رویکرد تربیتی تبدیل استعدادهای بالقوه دانش آموزان به بالفعل است و باید زمینه رشد دانش آموزان در همه ابعاد مختلف را فراهم کرد که این وظیفه خطیر بر عهده معلمان است.
وی تصریح کرد: آموزش در دل تربیت است و باید شرایطی فراهم شود تا آموزش و پرورش که هر دو بال های پیشرفت هستند را با هم ببینیم و از بخشی نگری بپرهیزیم.
محمدی خاطر نشان کرد: شاید یکی از دلایل مشکل اخیر که در جامعه با آن مواجه بودیم، عدم وجود نگاه تربیتی به مدارس بود که کرونا موجب وقفه ای سه ساله در آموزش حضوری شد و ضربه سنگینی به مباحث تربیتی و آموزشی وارد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: متاسفانه در گذشته نیز نگاه ابزاری به معلمان میشد و بجای توجه به سند تحول بنیادین، بر اجرای سند 2030 پافشاری میشد و نتیجه این دیدگاه غافل شدن از کار تربیتی شد.
این مسئول با تاکید بر لزوم معرفی بهترین روش های تدریس در مدارس، خاطر نشان کرد: نقش تربیتی معلمان میتواند سرنوشت بسیاری از دانش آموزان را تغییر دهد و نیز هویت بخشی، افزایش تاب آوری مقابل مشکلات، مشارکت در کار گروهی را به دنبال خواهد داشت.
محمدی با انتقاد از عدم وجود روحیه مشارکت در کار گروهی بیان داشت: متاسفانه در استان در این زمینه دچار مشکلاتی هستیم که نمونه آن موفقیت های ورزشکاران در رشته های انفرادی و عدم داشتن یک تیم شاخص در رشته های ورزشی مختلف گروهی است.
این مسئول با اشاره به اینکه امروز معلمان رقبای زیادی در امر تربیت دارند و در این زمینه نباید از نقش خانواده ها در تربیت دانش آموزان غافل شد، ادامه داد: گاهی تاثیر یک جمله معلمان بر روی دانش آموزان چندین برابر آموزش ها است.
انتهای پیام /