ضرورت توجه وزارت بهداشت به کمبود 260 پزشک متخصص در خراسان جنوبی
قناعت در دیدار با دکتر عین اللهی بر ضرورت توجه وزارت بهداشت و درمان به موضوع کمبود 260 پزشک متخصص در استان خراسان جنوبب تأکید کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، جواد قناعت امروز در دیدار با دکتر عین اللهی وزیر بهداشت و درمان که با هدف بررسی آخرین وضعیت بهداشت و درمان استان صورت گرفت، کمبود شدید پزشک را از مهمترین دغدغه های حوزه درمان در خراسان جنوبی برشمرد.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به این که شاهد توسعه فضاهای بیمارستانی و راه اندازی بیمارستان های جدید در سطح استان هستیم، لذا موضوع کمبود پزشک متخصص به ویژه در برخی تخصص ها از جمله بیهوشی، زنان و زایمان و... کاملاً محرز است.
به گفته وی؛ براساس آخرین برآوردهای صورت گرفته، خراسان جنوبی به 260 پزشک متخصص نیاز دارد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که سال گذشته 75 پزشک متخصص سهمیه خراسان جنوبی بوده، گفت: این تعداد پزشک در مناطق مختلف استان مستقر شده و به خدمات رسانی مشغول شده اند اما نیاز استان را کفایت نمی کند.
قناعت با ذکر این نکته که محروم بودن از پزشک متخصص، نشان دهنده محرومیت استان است، اظهار داشت: انتظار ما این است که وزارت بهداشت و درمان به این موضوع، نگاه ویژه ای داشته باشد و در این زمینه مساعدت نماید.
وی متذکر شد: علاوه بر پزشک متخصص، خراسان جنوبی در بحث پزشک عمومی هم با کمبود مواجه است که جبران این کاستی هم، مساعدت ویژه وزارت بهداشت و درمان را می طلبد.
استاندار در ادامه با اشاره به پروژه های در دست اقدام در سطح استان، خاطرنشان کرد: تسریع در روند اجرای پروژه های بیمارستانی در شهرستان های زیرکوه، نهبندان، قاین، طبس و بخش توسعه ای بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند نیاز به تأمین اعتبار دارد.
قناعت ادامه داد: از دیگر درخواست های استان، صدور مجوز و تأمین اعتبار ساخت بیمارستان های محلی یا مراکز درمان بستر در 7 شهر استان است.
وی تأکید کرد: بنا به ضرورت، احداث مراکز درمان بستر در شهرهای شوسف، دیهوک، درح، عشق آباد، آرین شهر، قهستان و خضری دشت بیاض از اولویت ها و مطالبات استان می باشد.
استاندار در این دیدار، موضوع نوسازی ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی استان را نیز ضروری خواند و گفت: با توجه به عمر بالای ناوگان اورژانس استان، تأمین آمبولانس برای پایگاه های جدید الاحداث و جاده ای و نیز نوسازی ناوگان موجود ضرورت دارد.
قناعت ادامه داد: برای این که پایگاه های استیجاری و کانکسی موجود استان را به ساختمان های تیپ تبدیل کنیم، به اعتبار و امکانات کافی نیاز داریم.
وی، وسعت استان و قرار گرفتن خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی و پرتردد کشور را دلیلی بر نیاز استان به بالگرد اورژانس عنوان کرد.
استاندار در ادامه از تلاش های ویژه وزارت بهداشت و درمان و حافظان سلامت کشور در بحث مدیریت بیماری کرونا و برنامه موفق واکسیناسیون عمومی در یک سال دولت سیزدهم تقدیر کرد.
قناعت ضمن تشکر از نگاه عدالت محوری و محرومیت زدایی مجموعه دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تأمین سرانه های درمانی و بهداشتی در سطح کشور به ویژه خراسان جنوبی، گفت: طی سال های 1400 و 1401 اقدامات درخور توجهی در حوزه بهداشت و درمان استان انجام شده است.
وی به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 64 تختخوابی زیرکوه در هفته دولت اشاره کرد و اظهار داشت: زیرکوه، تنها شهرستان استان بود که بیمارستان نداشت اما با عنایت دولت، این مشکل به زودی مرتفع می گردد.
به گفته وی؛ آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 94 تختخوابی نهبندان هم مرهون نگاه ویژه دولت به مناطق محروم است.
شایان ذکر است: این دیدار با حضور مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار انجام شد.
انتهای پیام /