ضرورت جمعآوری و خرید حمایتی 30 هزار تن تخممرغ از سطح بازار
![ضرورت جمعآوری و خرید حمایتی 30 هزار تن تخممرغ از سطح بازار](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/1/22/19180933_295.jpg)
رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به مازاد تولید، در 3 ماهه نخست سال 30 هزارتن تخم مرغ باید از سطح بازار جمعآوری شود.
حمیدرضا کاشانی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری 30 تا 32 هزارتومان است که بدلیل مازاد تولید 15 هزارتومان کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
به گفته او، با توجه به مازاد تولید تخم مرغ در سه ماهه نخست سال به طور متوسط ماهانه 10 هزارتن و در مجموع 30 هزارتن تخم مرغ باید خرید حمایتی شود تا تولید دچار چالش نشود.
کاشانی ادامه داد: در شرایط فعلی قیمت تخم مرغ به حدی پایین است که تخم مرغ با زیان به کشورهای منطقه صادر می شود. اما برآوردها حاکی از آن است که در 3 ماهه نخست سال 15 تا 20 هزارتن تخم مرغ صادر شود.
رئیس اتحادیه مرغداران میهن گفت: برآوردها حاکی از آن است که مجموع تولید تخم مرغ صنعتی و بومی فروردین به 115 هزارتن برسد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی