سه‌شنبه 3 مهر 1403

طراحی کانون حامی نخبگان در دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌ها

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
طراحی کانون حامی نخبگان در دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، آیین افتتاحیه اولین رویداد دورهمی دانشجویی با عنوان «آینده روشن» به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت و علوم و با حضور رتبه‌های برتر کنکور سراسری برگزار شد. اولین رویداد دورهمی دانشجویی با عنوان «آینده روشن» از چهارشنبه 21 مهرماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی آغاز شده است و تا جمعه 23 مهرماه...

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، آیین افتتاحیه اولین رویداد دورهمی دانشجویی با عنوان «آینده روشن» به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت و علوم و با حضور رتبه‌های برتر کنکور سراسری برگزار شد.

اولین رویداد دورهمی دانشجویی با عنوان «آینده روشن» از چهارشنبه 21 مهرماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی آغاز شده است و تا جمعه 23 مهرماه ادامه دارد.

در مراسم افتتاحیه این آیین حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌پور معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و فرامرز قراملکی رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، به ایراد سخنرانی پرداختند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی فاطمی‌پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها طی سخنانی، گفت: باید هویتی جمعی متشکل از خواهران و برادران ایجاد کنیم و به‌واسطه آن هویت جمعی، مسیری را برای اثرگذاری در جامعه داشته و برای خود نقش تعیین کنیم.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقلم معظم رهبری در دانشگاه‌ها، اضافه کرد: برترین‌های کنکور می‌توانند با جمع شدن در کنار هم فعالیت‌های بزرگی برای خود، جامعه و کشور انجام دهند، در این میان خواستن، دانستن، شناخت و عقلانیت بر تصمیم‌گیری دارای اهمیت است.

در ادامه دکتر عباس شیراوژن، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، گفت: ما هیچ اتفاق تصادفی در عالم نداریم، زیرا همه مسائل حساب و کتاب و برنامه‌ریزی خاص خود را دارد و حضور دانشجویان نخبه در حرم مطهر رضوی قطعا براساس دعوتی خاص صورت پذیرفته است.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان نخبه در میان صدها هزار داوطلب، رتبه برتر را کسب کردند و این امر نشان از توانایی بالایی است که این عزیزان دارند، باید تلاش کرد تا این ظرفیت نخبگانی در کشور رشد پیدا کرده و از طرفی قدردان وجود چنین عزیزانی باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید کرمی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در حاشیه این مراسم اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های مهم نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها توجه به نخبگان دانشگاهی است چرا که به دنبال این هستیم که هویت دینی، ملی و جمعیت دانشجویی نخبه را بتوانیم تأمین و ارتقا دهیم. دانشجویان نخبه تحصیلی همان‌طور که در درس خواندن ویژه هستند، بایستی در موضوعات فرهنگی و تربیتی نیز متفاوت دیده شوند.

وی ادامه داد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از امسال، رتبه‌های زیر 1000 کنکور سراسری را مد نظر قرار داده است و بنا را بر این گذاشتیم که هر سال این افراد نخبه را به زیارت امام هشتم (ع) دعوت کنیم تا سرآغاز خاطره‌انگیزی برای شروع فعالیت‌های آموزشی شود.

کرمی افزود: در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیرخانه‌ای وجود دارد که سازماندهی نخبگان را در دست اجرا دارد و در هر دفتر نهاد رهبری دانشگاه‌های نخبه‌پذیر، کانون و تشکیلاتی را برای نخبگان طراحی می‌کنیم که آنها به صورت دائم برای حمایت از این دانشجویان و ارائه خدمات به آنها آماده باشند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: در این مراسم بیش از500 نفر از دانشجویان رتبه برتر رشته تجربی از دانشگاه‌های مهم علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، دانشگاه تبریز، دانشگاه شیراز شرکت کردند. این مراسم به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت، وزارت علوم و آستان قدس رضوی برگزار شده است.

این مقام مسؤول عنوان کرد: برنامه‌های ما ترکیبی از برنامه‌های معنوی، زیارتی و آموزشی است. اعتقاد داریم این دانشجویان باید در کنار درس و نخبگی علمی خودشان، برای مواجهه با زندگی نیز مهارت کسب کنند. بنابراین هدف از برگزاری این مراسم انتقال میراث فرهنگی دینی و تثبیت و تعمیق هویت ملی و دینی دانشجویان است.

کرمی یادآور شد: جمعیت هدف ما ممکن است به نقاط مختلف بروند و بایستی هویت دینی و ملی خود را حفظ کنند تا در صورت ادامه مسیر این هویت پای بر جای بماند و وفادار به آرمان‌های کشورشان باشند و دغدغه خدمت به مردم را همیشه به همراه داشته باشند.

همچنین فرامرز قراملکی، رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در این مراسم، خاطرنشان کرد: در جامعه ما یک فرهنگ و ارتباط غنی وجود دارد که می‌تواند همه حرفه‌ها را از هرگونه تعمیم‌نگری خدمات حرفه‌ای سلامت نگه دارد که آن، اتصال معنابخش به عظمتی بی‌پایان است.