شنبه 8 آذر 1404

طعنه قاضی زاده هاشمی به کواکبیان در خصوص کاترین شکدم / عده‌ای به دنبال اتمام انقلاب اسلامی هستند / قوه قضائیه برخورد قاطع کند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
طعنه قاضی زاده هاشمی به کواکبیان در خصوص کاترین شکدم / عده‌ای به دنبال اتمام انقلاب اسلامی هستند / قوه قضائیه برخورد قاطع کند

اقتصادنیوز: فعال سیاسی اصولگرا در طعنه ای به مصطفی کواکبیان گفت: وسط جنگ یک نفر تازه یادش افتاد که یک خانم جاسوسی بود که با چندین نفر ارتباط داشت که همه این ها هم دروغ بود. متاسفانه چون برخورد بازدارنده ای نشد این حرفها ادامه پیدا کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، گفت: برخی افراد با پیش بردن خطی که از ابتدای انقلاب وجود داشته، به‌دنبال نرمالیزاسیون یا اتمام انقلاب اسلامی هستند و می‌خواهند ایران را به جزئی از جامعه جهانی و قدرت‌های غربی تبدیل کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا که در صداوسیما صحبت می‌کرد تأکید کرد که این دیدگاه‌ها، که به‌نوعی نسخه‌ای از تسلیم‌طلبی هستند، با توجه به تجربیات جهانی همچون بحران اوکراین و رقابت‌های بین‌المللی، در نهایت به ضرر ایران تمام خواهند شد. وی همچنین اشاره کرد که برخی از این افراد تلاش دارند تا نظام اسلامی و مقام معظم رهبری را دچار خدشه کنند و در این راستا به دروغ‌های مختلفی دست می‌زنند.

وی به پرونده‌های دروغ‌بافی که در زمان جنگ تحمیلی و پس از آن علیه رهبری مطرح شده بود، اشاره کرد و گفت: در این دوران، برخی به دروغ ادعا کردند که پیام‌هایی از سوی ایران به آمریکا ارسال شده، در حالی که این‌ها کاملاً دروغ بودند و هدفشان تخریب وحدت ملی بود.

قاضی زاده هاشمی افزود: در زمان جنگ، زمانی که وحدت ملی بسیار حیاتی بود، برخی افراد از این فرصت سوءاستفاده کرده و به جای تقویت یکپارچگی ملی، تفرقه پراکندند.

او در طعنه ای به مصطفی کواکبیان گفت: وسط جنگ یک نفر تازه یادش افتاد که یک خانم جاسوسی بود که با چندین نفر ارتباط داشت که همه این ها هم دروغ بود. متاسفانه چون برخورد بازدارنده ای نشد این حرفها ادامه پیدا کرد.

قاضی‌زاده هاشمی از قوه قضائیه خواست که با کسانی که به دروغ به نظام و مقام معظم رهبری نسبت‌های نادرست می‌دهند، برخوردی قاطع و بازدارنده داشته باشند تا چنین رفتارهایی در آینده تکرار نشود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید