عابدینی: بنظر من سطح کیفی جشنواره، پایین آمده است / گروههایی در سینما مشغول شدهاند که افراد غریبه را راه نمیدهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، حسین عابدینی، بازیگر فیلم «آپاراتچی» در برنامه میز نقد در ششمین روز از چهل و دومین جشنواره فجر، به بررسی این فیلم پرداخت. عابدینی در این برنامه اشاره کرد: من حدود پنج - شش سال از عرصه بازیگری دور بودهام. وقتی آقای طاهریفر فیلمنامه را برای من فرستاد، دیدم فیلمنامه بسیار جذاب و فوقالعاده است و احساس کردم چنین فیلمنامهای تا به امروز در سینمای ایران...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، حسین عابدینی، بازیگر فیلم «آپاراتچی» در برنامه میز نقد در ششمین روز از چهل و دومین جشنواره فجر، به بررسی این فیلم پرداخت. عابدینی در این برنامه اشاره کرد: من حدود پنج - شش سال از عرصه بازیگری دور بودهام. وقتی آقای طاهریفر فیلمنامه را برای من فرستاد، دیدم فیلمنامه بسیار جذاب و فوقالعاده است و احساس کردم چنین فیلمنامهای تا به امروز در سینمای ایران کار نشده است. در این اثر نیز نقش من متفاوت بود. در نهایت پذیرفتم که در این پروژه باشم.
وی به نقش خود اشاره کرده و گفت: نقش من در این فیلم، «بایرام» بود. این فرد، مغز متفکر گروه بوده و دلسوز کار است. این شخصیت در مواقعی نیز عصبی میشود و کم حرف نیز هست. این نقش، برای من جذاب و دلنشین بود.
بازیگر فیلم «آپاراتچی»: من از روز اول در کاخ جشنواره بوده و همینطور اکثر فیلمها را دیدهام. متاسفانه کارهایی که دیدم، آثاری قوی و درخشان نبودند. در میان این فیلمها، دو - سه اثر در حد متوسط دیدهام. در حقیقت بنظر من سطح کیفی جشنواره، پایین آمده است.
وی ادامه داد: این جشنواره در مقایسه با سال 79 که من در فیلم «باران» آقای مجیدی شرکت کرده بودم، کاملا متفاوت است. در آن زمان در جشنوارههای مردمی که من میرفتم و چندان هم من را نمیشناختند، صفهایی طولانی تشکیل شده و سر بلیط خریدن دعوا میشد. در آن زمان، شور و هیجانی عجیب وجود داشت. بنظر من در آن زمان جشنواره فجر، خیلی با شکوه برگزار میشد.
این بازیگر در ذکر اهمیت «جوانگرایی» در سینما اظهار کرد: وقتی سن بالا میرود، فیلمساز دیگر آن شور و هیجان جوانی را نخواهد داشت. در نتیجه، جوانگرایی لازم است انجام شد. در جشنواره فجر، این اتفاق افتاد و استعدادهای بسیار خوبی وارد شدند.
عابدینی در پایان گفت: من حدود پنج - شش سال کم کار شدهام. دلیلش هم آن است که متاسفانه یکسری گروههایی تشکیل شده که اینها در حال کار در سینما هستند و همینطور گروههایی در تلویزیون. این گروهها فرد غریبه را داخل خود راه نمیدهند.