پنج‌شنبه 2 مهر 1405

عربستان از بیم پهپادهای یمنی‌ها به اسرائیل پناه برد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
عربستان از بیم پهپادهای یمنی‌ها به اسرائیل پناه برد

اقتصادنیوز: سامانه‌های پاتریوت ارتش عربستان سعودی برای مقابله با حملات ارتش یمن ناکافی است و مقامات این کشور برای اینکه بتوانند موشک‌ها و پهپادهای شلیک‌شده از یمن را رهگیری کنند، درصدد خرید ضدموشک هایی از رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، عربستان سعودی در جستجوی چند صد موشک ضدموشک پاتریوت PAC-3 از آمریکا و اتحادیه اروپا است تا آن ها را جایگزین چند صد موشکی کند که برای رهگیری حدود 150 موشک بالستیک شلیک شده از سوی ارتش و کمیته های مردمی یمن مورد استفاده قرار گرفت.

وبگاه Strategy Page گزارش داد، بر اساس اعلام این وبگاه، برخی از این موشک ها در نقطه شلیک ناکام ماندند و یا شلیک نشدند. در بسیاری از موارد، عربستان سعودی 2 موشک PAC-3 را به سوی هر یک از اهداف شلیک کرد تا از رهگیری آن ها مطمئن شود. برخی از رهگیری ها نیز بر فراز شهرها و یا مناطق شهری به انجام رسید و لذا باقیمانده موشک های PAC-3 به ناچار می بایست در جایی فرود می آمد و گاهی اوقات نیز این تکه ها بر سازه ها فرود می آمد؛ به همین دلیل هم، تعدادی زخمی و حتی تعدادی نیز کشته بر جای گذاشت.

این وبگاه به نقل از منابع دیپلماتیک ادامه داد: آخرین محوله ارسالی موشک های PAC 3 به سعوی ها، تعداد200 مورد در سال 2020 بود که جایگزین موشک های مورد استفاده از سال 2016 برای ساقط کردن موشک های شلیک شده از شمال یمن بودند.

طبق این گزارش ارتش سعودی در حال حاضر 24 سامانه پاتریوت دارد که برای مقابله با حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ناکافی است.

گزارش مذکور در ادامه اضافه کرد که به همین دلیل مقامات نظامی عربستان به دنبال خرید محرمانه سامانه های فلاخن داود از رژیم صهیونیستی هستند تا بتوانند حتی پهپادهای مبارزان یمنی را نیز هدف قرار بدهند. این سامانه ها، هم ارزان تر از پاتریوت هستند و هم به عنوان «نسخه بهبود یافته پاتریوت» شناخته می شود.

این وبگاه در ادامه اضافه کرد که هنوز حملات پهپادی و موشکی سپتامبر 2019 به تأسیسات نفتی (آرامکو) در عربستان که نیمی از تولید نفت این کشور را متوقف کرد، از سوی مردم عربستان نقل می شود.

همچنین بخوانید