عزتاللهی: استراماچونی در انتقالم به الغرافه نقشی تعیینکننده داشت / میخواهیم صعود به جامجهانی را به مردم هدیه بدهیم
هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: امیدوارم در بازی با عراق و امارات بعد از مدتها تماشاگران را کنار خودمان ببینیم و با برد مقابل این دو تیم، جشن صعود را کنار مردم عزیز بگیریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید عزتاللهی، هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان در ارتباط زنده با برنامه تلویزیونی سلام، صبح بخیر پیرامون پیوستنش به تیم فوتبال الغرافه اظهار داشت: هدف اصلی من از انتخاب الغرافه چالش جدید بود و حضور آندرهآ استراماچونی هم در این انتقال خیلی نقش تعیینکنندهای داشت. هم بازیکنانی که قبلاً با او کار کرده بودند و هم بازی تیمهایی که مربیاش بود را دیده بودم؛ استراماچونی یک مربی فنی و تاکتیکی است و دوست داشتم با او کار کنم.
وی در ادامه بیان داشت: استراماچونی به شخصه و باشگاه الغرافه خواستار این انتقال بودند. باشگاه وایله ابتدای فصل قبول نکرد ولی دوباره در نیمفصل ارتباطی برقرار شد و من هم قراردادم را با وایله تمدید کردم و سپس به الغرافه آمدم. امیدوارم با چالشهایی که در لیگ ستارگان قطر و لیگ قهرمانان آسیا هست، نمایش خوبی داشته باشم.
عزتاللهی در پایان گفت: الان همه تمرکزم روی تیم ملی است و امیدوارم در بازی با عراق و امارات بعد از مدتها تماشاگران را کنار خودمان ببینیم و با برد مقابل این دو تیم، جشن صعود را کنار مردم عزیز بگیریم. امیدوارم این صعود یک هدیه کوچک از سوی تیم ملی به مردم و کشور عزیزمان باشد.
انتهای پیام /