سه‌شنبه 28 اسفند 1403

پزشکیان: عمل به قرآن کریم در جامعه باید نمود پیدا کند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
پزشکیان: عمل به قرآن کریم در جامعه باید نمود پیدا کند

دکتر پزشکیان در سی‌امین آیین تکریم خادمان قرآن کریم با تأکید بر اهمیت پیوند دانش قرآنی با عمل اجتماعی گفت: مشکل اصلی، فاصله‌ای است که بین دانستن و عمل کردن به قرآن وجود دارد.

رئیس‌جمهور گفت: موضوعی که باید در جامعه نمود پیدا کند، عمل به قرآن کریم است. این موضوع باید در تمام شئون زندگی ما نمود پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان در آئین تکریم خادمان قرآن کریم که در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار شد، گفت: لطف و برکت همه عزیزانی که در مسیر قرآن زحمت می‌کشند، روز به روز در حال گسترش است.

وی افزود: موضوعی که باید در جامعه نمود پیدا کند، عمل به قرآن کریم است. این موضوع باید در تمام شئون زندگی ما نمود پیدا کند.

رئیس‌جمهور گفت: نمی‌توان ادعا کرد که قرآن راه هدایت را نشان می‌دهد اما در عین حال از نظر علمی، اخلاقی، رفتاری و مدیریتی دچار ضعف و نقصان باشیم.

در حال تکمیل است...