عوامل توزیع نهاده بهدنبال برهم زدن جو بازار هستند
مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: گرچه منکر کمبود نهاده نیستیم، اما عوامل توزیع هم در صدد برهم زدن جو بازار هستند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پرویز جعفری مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: سهمیه مرغداران و دامداران در سامانه بازارگاه در حال بارگزاری است و حجم انبوهی از بار که به یکباره بدست ما نمی رسد و بصورت کشتی به کشتی می آید و برای مدیریت در سطح کشور، بخشی از نهاده تامین می کنیم تا بتوانیم با تامین ارز و ترخیص 100 درصد نهاده را تامین کنیم.
به گفته وی، در حال حاضر تمامی مشکلات مربوط به کمبود نهاده نیست، بلکه با آغاز این کار و حذف 6 هزار دلال و عامل توزیع نهاده بدیهی است که در صدد برهم زدن جو هستند، درحالیکه بنابرآمار و رصد ما طی 5 تا 6 روز گذشته با آغاز توزیع از سوی پشتیبانی تمامی استان ها خرید کردند و حمل از امروز آغاز می شود.
جعفری ادامه داد: منکر کمبود نهاده نیستیم و تا حدی وجود دارد، اما تمامی مجموعه در تلاش است تا بتواند نهاده به موقع به تولیدکننده برساند و هیچ تولیدی به خاطر کمبود نهاده متوقف نشده است.
مدیرعامل پشتیبانی امور دام از ورودی روزانه 1700 تا 1800 تن مرغ به میدان بهمن خبر داد و گفت: ورودی روزانه بار در میدان بهمن نسبت به قبل 300 تا 400 تن افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه نهاده دامی در بنادر شمالی و جنوبی کشور موجود است، تصریح کرد: با تامین ارز شاهد ترخیص بار از بنادر خواهیم بود و خبرهای نوید بخشی در خصوص تامین ارز است.