چهارشنبه 17 بهمن 1403

فراخوان شرکت در فصل دوم مسابقه تلویزیونی کارویا

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
فراخوان شرکت در فصل دوم مسابقه تلویزیونی کارویا

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این مسابقه قرار است طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور از طریق پلتفرم‌های مورد تایید فرابورس ایران، تامین مالی جمعی شوند. تامین مالی جمعی یک روش برای تامین منابع مالی مورد نیاز کسب و کار‌های نوآورانه با استفاده از سرمایه‌های خرد افراد جامعه است. بر این اساس چنانچه فعالان زیست بوم نوآوری کشور برای توسعه یکی از محصولات دانش‌بنیان یا فناورانه...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این مسابقه قرار است طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور از طریق پلتفرم‌های مورد تایید فرابورس ایران، تامین مالی جمعی شوند. تامین مالی جمعی یک روش برای تامین منابع مالی مورد نیاز کسب و کار‌های نوآورانه با استفاده از سرمایه‌های خرد افراد جامعه است.

بر این اساس چنانچه فعالان زیست بوم نوآوری کشور برای توسعه یکی از محصولات دانش‌بنیان یا فناورانه خود نیازمند جذب حداکثر 15 میلیارد تومان سرمایه جسورانه از طریق تامین مالی جمعی هستند، می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند. قراراست این مسابقه در نیمه دوم سال 1402 از صداوسیما و با رقابت حدود 100 شرکت دانش‌بنیان و فناور در 20 قسمت پخش شود. در نهایت طرح‌های منتخب پس از نظر هیئت داوران، در سکو‌های تامین مالی جمعی دارای مجوز از فرابورس ایران قرار می‌گیرند. مسابقه «کارویا» با محوریت ارائه‌های آسانسوری (بسیار کوتاه) درصدد است تا با شناساندن ایده‌ها و طرح‌هایی که به محصول یا خدمت قابل عرضه رسیده‌اند، علاوه برحمایت مالی از آن‌ها، فرصت سرمایه‌گذاری مردمی را نیز فراهم کند.

صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تسهیل و تقویت تامین مالی جمعی در طرح‌های این برنامه، اصل پول سرمایه‌گذاران را تضمین می‌کند. مهلت ثبت‌نام در مسابقه تلویزیونی «کارویا» تا تاریخ 10 مرداد 1402 خواهد بود و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به وبگاه صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس www.inif.ir و تکمیل کاربرگ، در این مسابقه شرکت کنند. ثبت نام و حضور در این مسابقه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور واجد شرایط رایگان است. پیشتر فصل اول برنامه «کارویا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1400 تولید و از شبکه اول سیما پخش شد و 18 طرح منتخب بر سکوی تامین مالی جمعی قرار گرفتند. از این میان 17 طرح برنده توانستند با مشارکت 1427 سرمایه‌گذار علاقمند، به 39 میلیارد تومان سرمایه دست پیدا کنند.

از نکات قابل توجه فصل اول مسابقه کارویا اینکه یکی از طرح‌های برنده توانست ظرف تنها 15 دقیقه سرمایه 4 میلیارد تومانی مورد نیاز خود را تامین کند.