دوشنبه 26 مرداد 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

پایگاه‌های هوایی اسرائیل که در آن جنگنده‌های اف 35، اف 16 و اف 15 مستقر بوده، هدف حملات موشکی ایران قرار گرفته است.

ملی‌پوشان والیبال ایران در مراسم آغازین بازی با اسلوونی دست به کار ارزشمند و جالبی زدند.

کانال 13 اسرائیل به نقل از مقامات اسرائیلی گفت: چنان ویرانی در تل‌آویو به بار آمده که تاکنون شاهدش نبوده‌ایم.

شماری از پهپادهای اسرائیلی در مرز سلماس نابود شدند.

سیلیکون در فناوری نیمه‌هادی که زیربنای تلفن‌های هوشمند، رایانه‌ها، وسایل نقلیه الکتریکی و موارد دیگر است، پادشاهی می‌کند، اما به گفته گروهی به رهبری محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، سیلیکون ممکن است در حال از دست دادن تاج و تخت خود باشد.

سردشت استان خوزستان با زلزله‌هایی به بزرگای 2.5, 4.2 و 3.2 و زاهدشهر استان فارس با زلزله‌هایی به بزرگای 2.9 و 3.2 در عمق 15 کیلومتر لرزید.

رسانه آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد ایرانی خبر داده حملات تلافی‌جویانه ایران به سرزمین‌های اشغالی تشدید خواهد شد.

رئیس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزیر ایتالیا با ولی‌عهد عربستان سعودی درباره ایران رایزنی کردند.

امیر سرلشکر امیر حاتمی در سال 1345 در خانواده‌ای مذهبی و متدین در استان زنجان متولد شد و دوران تحصیل خود را در این شهر سپری کرد.

سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی می‌گوید شب سختی را پشت سر گذاشته است.

فو کونگ در جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل در واکنش به حملات بامداد روز گذشته رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران گفت «این حملات پیامدهای جدی به همراه خواهند داشت. تشدید تنش‌ها در منطقه به نفع هیچ کس نخواهد بود. از اسرائیل می‌خواهیم حملات خود را متوقف کند و همه طرفین از قوانین بین‌المللی پیروی کنند.»

تقی آزاد ارمکی جامعه شناس معتقد است نقد های مکرر و بی حاصل، نتیجه ای به جز خشونت نخواهد داشت.

در این نوشته، وضعیت جک J4 را از نظر فنی، امکانات و تجربه رانندگی در مقابل دنا پلاس، تارا V4 و شاهین پلاس اتوماتیک بررسی می‌کنیم

شکایت از داور فینال جام حذفی ایران که در دیدار استقلال و ملوان هم خبرساز شده بود، به AFC رسید.

کنفدراسیون فوتبال آسیا به قضاوت علیرضا فغانی در افتتاحیه جام جهانی باشگاه‌ها واکنش نشان داد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مجددا تأکید کرده از محل برخورد موشک‌ها، فیلم و تصویری منتشر و بازنشر نشود چرا که دشمن در حال رصد این اطلاعات برای بهبود توانایی‌های تهاجمی خود است و با مسئولیت رفتار کنید مکان‌ها را به‌صورت آنلاین منتشر نکنید!