فردگرایی یکی از آسیبهای روانی عصر فناوری اطلاعات است / بازیهای رایانهای؛ سرگرمی پر طرفدار نوجوانان در دوران کرونا
فاطمه گنجی با بیان اینکه فردگرایی یکی از آسیبهای روانی عصر فناوری اطلاعات است، گفت: این آسیبی است که همه اقشار جامعه را درگیر کرده است و اگر استفاده ابزارهای هوشمند، هدفمند نباشد به یک بحران در کشور تبدیل میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس رسانه در گفتوگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: امروزه بازیهای رایانهای نه تنها ابزاری برای گذراندن اوقات فراغت و تفریح شده اند، بلکه بزرگترین صنایع فناوری ارتباطات و اطلاعات هستند.
فاطمه گنجی این نوع بازیها را محبوب ترین سرگرمی بین نوجوانان عنوان کرد و ادامه داد: این خود می تواند تهدیدی جدی برای سلامت روح، روان و جسم آنها به شمار رود. وی افزود: این نوع بازیها به مرور زمان فردگرایی را در بین این نسل افزایش داده، در صورتی که انسان موجودی اجتماعی است که به صورت طبیعی با افراد و مجموعههای گوناگونی ارتباط دارد. این کارشناس تصریح کرد: والدینی به مرکز مشاوره مراجعه کردند و از اینکه فرزندانشان گوشهگیر و کم حرف شده اند گلایه داشتند، وقتی موضوع را ریشه یابی کردیم، متوجه شدیم بازی های رایانه ای تنها سرگرمی این نوجوانان بوده است. گنچی ادامه داد: کرونا، بازی های رایانه ای را به یک سرگرمی پرطرفدار نسل نوجوان تبدیل کرد، اما خانواده ها باید زمانی را به گفتگو و تعامل با یکدیگر اختصاص دهند. وی افزود: امروز نوجوانان تجربه بازی های گروهی را ندارند و در آینده وقتی وارد بازار کار می شوند، نمی توانند با همکار خود تعامل داشته باشند زیرا این فردگرایی از نوجوانی در این فرد نهادینه شده است. این کارشناس در خاتمه با بیان اینکه فردگرایی یکی از آسیب های روانی عصر فناوری اطلاعات است، خاطرنشان کرد: این آسیب همه اقشار جامعه را درگیر کرده است و اگر استفاده ابزارهای هوشمند، هدفمند نباشد به یک بحران در کشور تبدیل می شود.انتهای پیام /