سه‌شنبه 16 تیر 1405

فرصت دو ماهه مجلس به وزیر بهداشت برای تعیین تکلیف طرح‌های نیمه تمام

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرصت دو ماهه مجلس به وزیر بهداشت برای تعیین تکلیف طرح‌های نیمه تمام

تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از فرصت دو ماهه این کمیسیون به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تعیین تکلیف برخی از طرح‌های نیمه تمام خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، سید جلیل میرمحمدی میبدی درباره نشست روز سه شنبه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به خبرنگاران گفت: این نشست با حضور «بهرام عین الهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان برگزار شد و عمده سوالات مربوط به عقب ماندگی مرتبط با پروژه‌های بهداشت و درمان در حوزه های انتخابیه بوده است.

میرمحمدی افزود: نمایندگان درخواست داشتند که این طرح‌ها هر چه سریع‌تر با تامین اعتبار به اتمام برسند و در نهایت پس از بحث و گفت و گوهای صورت گرفته میان نمایندگان و وزیر قرار شد طی دو ماهه آینده در جلساتی با حضور معاونان درمان، توسعه و آموزش وزارت بهداشت، رییس سازمان غذا و دارو و مسئولانی از سازمان برنامه و بودجه موارد مطرح شود و تا حد مقدور طرح‌هایی که به درصدهای بالایی از ساخت و ساز رسیده و می‌توان در سال جاری آنها را افتتاح کرد را تامین اعتبار کرد تا بتوانند برای ارائه خدمت بهداشتی و درمانی به مردم مهیا شوند.

*س_برچسب‌ها_س*