فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری: فیضیه ارتش، زیبنده دانشگاه افسری امام علی (ع) است
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری گفت: دانشگاه افسری امام علی (ع) با تقدیم 1184 شهید افسر و فرمانده ثابت کرده که لیاقت نام مبارک فیضیه ارتش را از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دارد و زیبنده این عنوان است.
خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان علیرضا رودباری، در دیدار با فرماندهان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه افسری امام علی (ع) با اشاره به افتخارات بیشمار این دانشگاه در طول انقلاب اسلامی ایران، گفت: از افتخارات دانشگاه افسری امام علی (ع) در طول هشت سال دفاع مقدس این است که اولین نیروهای نظامی را در کمتر از 24 ساعت به جبهههای نبرد حق علیه باطل اعزام کرد.
وی افزود: دانشگاه افسری امام علی (ع) با تقدیم هزار و 184 شهید افسر و فرمانده ثابت کرده است که لیاقت نام مبارک فیضیه ارتش را از سوی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) داشته و به عنوان نگین دانشگاههای افسری نیروهای مسلح زیبنده این عنوان بوده است.
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با تأکید بر شعار «ارتش فدای ملت»، تصریح کرد: نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش همیشه در خط مقدم حفاظت و خدمت به مردم ایران اسلامی بودهاند.
رودباری با اشاره به ولایتمداری و دینداری نیروهای ارتش، اظهار داشت: نیروی هوایی ارتش اولین نیروی نظامی بود که با امام خمینی (ره) در 19 بهمن سال 1357 بیعت کرد که این مهم، ولایتمداری و دینداری ارتش اسلام را به اثبات میرساند.
وی با اشاره به افتخارات نیروی هوایی ارتش در هشت سال دفاع مقدس، تصریح کرد: از افتخارات نیروی هوایی ارتش این است که اولین شهید، اسیر و همچنین آخرین آزاده مربوط به نیروی هوایی ارتش بود.
فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری گفت: طولانیترین زمان سوختگیری که در تاریخ جنگهای هوایی رقم خورده، مربوط به نیروی الهی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
رودباری با تأکید بر اینکه باید امانتدار خوبی برای شهدا باشیم، خاطرنشان کرد: امروز ما ارتشیان میراثدار شهدایی همانند صیاد شیرازیها، نامجوها و ستاریها هستیم و باید امانتدار خوبی برای این میراث گرانبها و مقدس باشیم.