فشارافزایی پارسجنوبی 900 میلیارد دلار درآمد دارد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن خجستهمهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی گفت: پارس جنوبی به 7 هاب تقسیم شده که هر کدام دارای 4 سکو است. 28 سکو شامل سکوهای فشارافزایی اقامتی و یوتیلیتی و واضح است که تمام ظرفیت داخل دژ این دو بخش تکمیل میشود. وی افزود: هر سکو به 4 توربو کمپرسور نیاز دارد...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن خجستهمهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی گفت: پارس جنوبی به 7 هاب تقسیم شده که هر کدام دارای 4 سکو است. 28 سکو شامل سکوهای فشارافزایی اقامتی و یوتیلیتی و واضح است که تمام ظرفیت داخل دژ این دو بخش تکمیل میشود.
وی افزود: هر سکو به 4 توربو کمپرسور نیاز دارد و سکوهایی که در مرز هستند اولویت قرار دارند، زیرا مهاجرت گاز وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: تمام مطالعات بینالمللی در پروژههای مشابه بررسی و افزون بر آن اقتباسی از پروژههای بینالمللی انجام شد و نشان داد اجرای این پروژه در فراساحل اهمیت و درآمد بالاتری دارد و گزینه برتر است.
خجستهمهر ادامه داد: افزون بر مهندسی رو زمینی، الگوسازی مخزنی هم به ما اعلام کرد که این طرح در فراساحل باید اجرا شود.
وی با تأکید بر اینکه پارس جنوبی 38 سکو دارد که شامل سکوهای تولیدی و پشتیبانی است، گفت: این سکوها بهطور کامل شبیه هم هستند تا با تکیه بر توان داخل سرعت اجرای کار بیشتر باشد.
خجستهمهر با اشاره به کمپرسورهای مورد نیاز در این طرح ادامه داد: در پارس جنوبی، 14 سکوی فشارافزایی تعریف شده است، هر سکو چهار کمپرسور 30 مگاوات نیاز دارد. هر چقدر امکان تأمین ساخت داخل وجود داشته باشد، از پیمانکاران و سازندگان ایرانی استفاده خواهیم کرد. وزن سکوهای پیشبینی شده به گونهای است که امکان ساخت در داخل کشور وجود داشته باشد.
وی در پایان گفت: ما به دنبال برداشت حداکثری گاز هستیم و به گواه مطالعات انجام شده 90 تریلیون فوت مکعب به برداشت ما اضافه میشود و دو میلیارد بشکه میعانات گازی و با سرمایهگذاری 20 میلیارد دلار و بیش از 900 میلیارد دلار سودآوری دارد.