چهارشنبه 1 مرداد 1404

فعالیت نزدیک به 30 هزار بانو در حوزه نشر پس از انقلاب اسلامی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فعالیت نزدیک به 30 هزار بانو در حوزه نشر پس از انقلاب اسلامی

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین نوشته خود در فضای مجازی نوشت: «به ابتکار جمهوری اسلامی ایران همایش زنان تاثیرگذار در تهران با حضور مهمانانی از 60 کشور برگزار شد.

در صحبت‌های کوتاهم در این نشست به حضور زنان افتخار آفرین، عفیف و پرشور ایرانی در حوزه‌های کتاب، رسانه، سینما، تئاتر و موسیقی و فعالیت‌های قرآنی، در سایه نهضت اسلامی امام راحل اشاره کردم.

تنها در بخش نشر، سال 1358 فقط از 11 بانو کتاب منتشر شده بود که این آمار پس از انقلاب و تاکنون به نزدیک به 30 هزار بانوی فعال در این حوزه رسیده است.»

نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار روز جمعه 30 دی ماه در سالن اجلاس سران با استقبال رسمی انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور از همسران رؤسای دولت‌های کشورهای مختلف برگزار شد و در این مراسم همسران روسای جمهور و نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، قرقیزستان، صربستان، همسر رئیس‌جمهور اسبق گینه، همسر رئیس‌جمهور اسبق نیجر، فرستاده ویژه بانوی اول جمهوری فدرال نیجریه، بانوی اول سابق سریلانکا و همسر رئیس حزب حاکم، فرستاده ویژه رئیس جمهور سوریه، رئیس شورای مرکزی اتحادیه زنان ترکمنستان حضور داشتند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

محمدمهدی اسماعیلی

بانوان حوزه نشر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
فعالیت نزدیک به 30 هزار بانو در حوزه نشر پس از انقلاب اسلامی 2
فعالیت نزدیک به 30 هزار بانو در حوزه نشر پس از انقلاب اسلامی 3