فعال دانشجویی دانشگاه الزهرا: ضرب و جرح و قمهکشی هم حکم محاربه را دارد
زهرا محمدی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا در گفتگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: باید در نظر داشته باشیم هرعملی که انجام میدهیم، نتیجهای دارد. نه فقط در اتفاقات اخیر، بلکه همیشه قانون و اجرای آن در جامعه وجود داشتهاست که هرجا هم اینطور نبود، خود مردم معترض میشدند.
وی افزود: کسی اگر برخلاف قوانین یک جامعه، مرتکب جرمی شود بهحتم میداند که قرار نیست از آن چشمپوشی شود.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: رسانههای معاند الان بهقدری افکار بعضی از مردم را تحت تاثیر و احاطه قرار دادهاند که وقتی شخصی مرتکب جنایت می شود، با این وجود، از او دفاع میکنند و اغتشاش گران با هشتگ اعدام نکنید میخواهند به جنایتکاران هم مشروعیت بدهند.
وی در ادامه تاکید کرد: وقتی در فضای مجازی آزاد شدن زندانیها را در حالیکه مرتکب جرم واضح شدهبودند مطالبه کردند و وقتی دست به هشتگ اعدام نکنید برای قاتلین زدند، زمینه را برای از یاد بردن جرمهایی مثل محاربه و امثال آن فراهم میکردند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: اول مجرم را بیگناه خواندند و حالا هم جرم را نادیده میگیرند، چهبسا اگر جلوی این جو رسانهای گرفتهنشود، جرم را تبدیل به ارزش هم بکنند.
محمدی در ادامه تاکید کرد: تعجببرانگیز است آنهایی که میگویند ما معترضیم اما مخالف این کشتنها، سوزاندنها و آسیب زدنها هستیم، پس چطور خود را در بین حامیان این افراد قرار میدهند؟ من فکر نمیکنم کسی معتقد باشد افکارش تحت تاثیر موجهای رسانهای هدایت شده نیست و با اینحال قمه به دست گرفتن و در خیابان چرخیدن، مردم را تهدید و زخمی کردن، خیابان بستن و امنیت مردم به خطر انداختن را محاربه نداند.
وی افزود: فرد آگاه باید بداند، حکم این جرمها نه فقط بخاطر شرایط حاضر، بلکه بهطور قانونی همین بودهاست، همانطور که سارق زورگیر مسلح اتوبان نیایش در تابستان هم همینطور محاکمه شد. چهشد که در آنجا مردم از این حکم خوشحال شدند و الان تصور میکنند باید با آن مخالف باشند؟ محارب قرار نیست کسی را کشتهباشد، سلاح کشیدن، رعب و وحشت، ناامنی و قصد کشتن کفایت میکند.
عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا در پایان گفت: به کسانیکه همچنان اجرای این حکم را محل اشکال میدانند توصیه میکنم جرم محاربه و احکام آن را مطالعه کنند تا به آگاهی صحیح برسند. بهواقع در نهاد هرکس میل به امنیت و آرامش وجود دارد و هرکس با کمی تامل و به دور از جریانهای شکلیافته فکر کند، دلیل اجرای این حکمها را درک خواهدکرد.
پایان پیام /