فلسفه
فلسفه
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزایر دانشجو، نشست جوانی جمعیت و رسانه با هدف بررسی سیاستهای تبلیغ و تبیین و اقناع جوانی جمعیت امروز شنبه 6 خرداد در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود. در اینبرنامه سیدمهدی ناظمی قرهباغ؛ مدرس و پژوهشگر فلسفه، مریم اردبیلی آیندهپژوه حوزه خانواده و جمعیت، احمد دُراهکی استادیار جمعیتشناسی دانشگاه علامه طباطبایی و علی پژهان استادیار جمعیتشناسی و...
نشست جوانی جمعیت و رسانه امروز شنبه 6 خرداد در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود.
صالح مصطفوی گفت که استقلال در لیگ از پرسپولیس بهتر بود و آنها می توانند قهرمان جام حذفی شوند.
قصد از نوشتن لایحه درباره حجاب چیست؟ آیا قصد جرمانگاری است یا خلافانگاری؟ اگر جرمانگاری است، در این صورت باید حدی از نداشتن پوشش را جرمانگاری کنید که اکثریت قاطع مردم افرادی با آن نوع پوشش را طرد اجتماعی کنند، یا محکوم نمایند ولی این قطعا شامل حال نداشتن روسری نمیشود. ضمن اینکه در لایحه جدید از مساله حدود شرعی حجاب که در قانون موجود است، به درستی عقبنشینی شده
مَثَلی هست با این مضمون که به فال اعتقاد نداشته باش ولی نیم نگاهی بهش داشته باش!! اگر با این مثل موافق هستید می توانید فال روزانه امروز (طالع بینی روزانه) خودتان را بر اساس ماه تولد هر روز در این پست مشاهده کنید.
باید پرسید که قصد از نوشتن لایحه درباره حجاب چیست؟ آیا قصد جرمانگاری است یا خلافانگاری؟
عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان، از عناصر شرور و جنایتکار و مفسد اعدام شده که سیاستهای ضدایرانی آمریکا و اسرائیل را به اجرا میگذاشتند، برای چندمینبار حمایت کرد.
عباس عبدی در اعتماد نوشت: بالاخره متن لایحه پیشنهادی حجاب از سوی دولت و دستگاه قضایی منتشر شد. ظاهرا این لایحه در ذیل عنوان لوایح قضایی ناشی از اصل 158 قانون اساسی تهیه شده که در اینجا مفهوم لایحه کیفری شامل آن میشود.
اقتصادنیوز: عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشت امروز خود در اعتماد به بررسی لایحه پیشنهادی حجاب پرداخت.
اقتصادنیوز: یکی از مهمترین خبرهای اخیر جهان و بویژه آمریکا، اعلام رسمی نامزدی «ران دسنتیس» در رقابت درون حزبی جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آتی ایالات متحده بود؛ اما زیر سایه این خبر، یک رویداد کمتر به چشم آمد که البته اهمیتش دستکمی از خبر اول ندارد: پیتر تیل از دسنتیس حمایت کرد.
در هفتههای اخیر یکبار دیگر بحث مکتب اتریشی اقتصاد و فردریش فونهایک در محافل فکری مطرح شده است. مکتب اقتصاد اتریشی و اعضای آن را بهعنوان طرفداران بازار آزاد میشناسند که بیش از هر چیز منتقد و مخالف مداخله دولت در اقتصاد هستند.
درسدههای اخیر نظریات مختلفی درباره چگونگی و میزان دخالت دولت در اقتصاد مطرح شده است. از دیدگاه کلاسیکها و فیزیوکراتها که به حداقل و کمترین میزان دخالت دولت در اقتصاد باور داشتند تا سوسیالیستها و مارکسیستهایی که تنها وجود دولت انحصارگر در حداکثر مقیاس و میزان حضور در تولید و توزیع و سرمایهگذاری را عامل توسعه و افزایش رفاه عمومی و عدالت در جامعه توصیه میکردند، فلسفه اصلی حضور و...
فروغی حتی تعلیم و تربیت شاهانه قبل از اسلام را در خانواده رضاشاه آغاز میکند. او هر روز عصر در کاخ شاه به رضاشاه و خانوادهاش درس ایران ماقبل اسلام میداد. تاجالملوک در خاطراتش مینویسد که ما همگی متخصص تاریخ قبل از اسلام شده بودیم. رضاشاه هم مثل مبصر کلاس، همه را مجبور میکرد که بنشینند و درس فروغی را گوش کنند.
اصرار غیر عقلانی جریان برانداز بر ایده رفراندم که برخی ها را متاثر کرده است، جایگاه و مشروعیت مجلس نمایندگان مردم را به محاق برده است.
رمان «دختر نخست وزیر» نوشته آرش پورشعبان به زودی توسط انتشارات مهر اندیش منتشر و روانه بازار نشر خواهد شد.