جمعه 9 آذر 1403

فناوری به داد امنیت غذایی ایرانیان رسید / خطر در کمین تامین غذای 80 درصد ایرانی ها

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
فناوری به داد امنیت غذایی ایرانیان رسید / خطر در کمین تامین غذای 80 درصد ایرانی ها

نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، گفت: با استفاده از محققان و ظرفیت های علمی موجود، توسط بخش اجرایی در بخش کشاورزی توانستیم با رسوخ دانش و فناوری در این بخش شاهد افزایش تولید درواحد سطح و کاهش آب مصرفی، بدون افزایش سطح زیر کشت باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، مجتبی خیام نکویی در دیدار با امام جمعه یزد با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در تامین منابع غذایی مورد نیاز جامعه اظهار کرد: بخش کشاورزی در طول سال های مختلف پس از انقلاب همواره تامین کننده نیاز سفره مردم و بخش اعظمی از نیاز غذایی مردم کشور است.

وی افزود: بیش از 80 درصد از غذای مردم کشور به دست تولیدکنندگان و با حمایت وزارت جهاد کشاورزی تامین می شود اما محدودیت های اقلیمی و منابع آبی در سال های اخیر باعث بروز مشکلات زیادی در زمینه کشاورزی شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به جنگ روسیه و اوکراین تصریح کرد: بحران غذایی در جهان پس از جنگ روسیه و اوکراین بیانگر اهمیت بخش کشاورزی و حوزه غذا در کشور است.

خیام نکویی عنوان کرد: بخش کشاورزی همواره از سه اولویت اصلی مقام معظم رهبری بوده و با اشاره به شعار سال، دانش بنیان کردن بخش کشاورزی تنها راه عبور از محدودیت ها و موانع موجود در این مسیر مهم است.

وی با اشاره به نقش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در دانش بنیان کردن این بخش، بیان کرد: مهم ترین رسالت این بخش، حل مشکلات اولویت دار در بخش کشاورزی است که خوشبختانه با استفاده از محققان و ظرفیت های علمی موجود، توسط بخش اجرایی توانستیم با رسوخ دانش و فناوری در بخش کشاورزی شاهد افزایش تولید درواحد سطح و کاهش آب مصرفی، بدون افزایش سطح زیر کشت باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: استفاده از گیاهان کم آبخواه، تولید گیاهان و اقلامی که نسبت به تنش های محیطی، زیستی و غیرزیستی مقاوم باشند از اهداف و راهبردهای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است و امید است شاهد افزایش میزان تولید در ابعاد کیفی و کمی باشیم.

خیام نکویی با اشاره به مرکز تحقیقات شوری در استان یزد، گفت: بنابر ظرفیت های استان یزد، مرکز تحقیقات شوری در این استان واقع شده که یک مرکز خدمات ملی است و به کل کشور خدمات رسانی می کند اما در راستای ایجاد مرکز تحقیقات و آموزشی استانی نیاز به حمایت از ظرفیت های موجود در استان و بررسی توانایی های بالقوه و بالفعل در یزد است.

انتهای پیام /