فیلترینگ
فیلترینگ
نگاهی به بیشترین کلمات جستوجو شده گوگل در یک سال اخیر میاندازیم.
سابقه چند دهه اخیر نشان میدهد که تلاش مسئولان دولتهای مختلف به بهانههای متفاوت در نهایت محدود کردن ارتباطات بین مردم و ارتباط آنها با دنیای بیرون بوده و هرچند کمیت و کیفیت این ارتباط در گذر زمان بهروزتر شده، اما از ممنوعیت دستگاه پخش ویدئو و ماهواره گرفته تا اعمال محدودیت در اعطای اینترنت پرسرعت خانگی و بعد هم چند موج فیلترینگ، اثبات میکند که حد مطلوب ارتباط مجازی و جهانی برای...
جناب وزیر! دم دستتان فیلترشکن فروشی که مثل خودتان متدین باشد، سر در آخور دشمن نداشته باشد، باانصاف باشد و کلاهمان را برندارد؛ و مهمتر اینکه سر بزنگاه مثل وزارتخانه شما پای خود را روی سیم فشارندهد سراع ندارید که از او فیلترشکن بخریم؟
جناب وزیر! حواس تان هست در همین سال 1401 هربار در باره سرعت اینترنت و فیلترینگ و مسدودکردن پلتفرمهای خارجی و... از شما سوال کردند چه جوابی دادید؟
رئیس جمهور با ارسال پیامهای جداگانهای فرارسیدن ماه مبارک رمضان را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت.
جناب وزیر! حواس تان هست در همین سال 1401 هربار در باره سرعت اینترنت و فیلترینگ و مسدودکردن پلتفرمهای خارجی و... از شما سوال کردند چه جوابی دادید؟ در همه پاسخهای شما یک جمله تکراری بود:" این موضوع به وزارتخانه من ربطی ندارد".
در سالی که گذشت، نیروهای سیاسی در غالب موارد بدون توجه به منافع ملی، منافع گروهی و حزبی را بر منافع ملی اولویت دادند و موازنه ای منفی در سیاست داخلی ترتیب دادند که برآیند آن عقب افتادن کشور از مسیر توسعه بود.
فرقی نمیکند دولت تمام اصولگرای احمدینژاد و ابراهیم رئیسی روی کار باشد یا دولت اعتدالی حسن روحانی که از سوی جریان اصلاحطلب حمایت شد؛ پای اعتراضات و ناآرامی که به میان بیاید، اولین تیر مسئولان به سمت اینترنت و شبکههای مجازی شلیک میشود.
اقتصادنیوز نوشت: چه دولت تمام اصولگرای احمدینژاد و ابراهیم رئیسی روی کار باشد چه دولت اعتدالی حسن روحانی، فرقی نمی کند، پای اعتراضات و ناآرامی که به میان بیاید، اولین تیر به سمت اینترنت و شبکههای مجازی شلیک میشود.
چه دولت تمام اصولگرای احمدینژاد و ابراهیم رئیسی روی کار باشد چه دولت اعتدالی حسن روحانی، فرقی نمی کند، پای اعتراضات و ناآرامی که به میان بیاید، اولین تیر به سمت اینترنت و شبکههای مجازی شلیک میشود.
آرزومه که امسال برای همهی مردم ایران سایهی سنگین سه «ت» برداشته بشه...
وزیر ارتباطات در پیام تبریک نوروز 1402 اعلام کرد: در سالی که گذشت اتفاقاتی رخ داد که شاید برخی از مردم عزیزمان را از این وزارتخانه دلگیر کرده باشد اما وزارت ارتباطات در مورد محدودیت یا رفع آنها تصمیمگیر نبوده است و ما تلاش کردیم با تقویت پلتفرمهای بومی امورات مردم مختل نشود.
هنوز آمار دقیقی از طریق مراجع رسمی منتشر نشده است اما طبق برآوردهای ما بر مبنای دادههای پادروشاپ و تعمیم آن به کل بازار، بیش از 300 هزار مورد (نزدیک به نیمی از این شاغلان) در کسبوکارهای یادشده از دست رفتهاند یا در آستانه از بین رفتن هستند.
ایلنا نوشت: ظهور برخی پلتفرمهای مربوط به شبکههای اجتماعی از نیمه دهه 1390 و رشد تلفنهای همراه هوشمند، نقش این پلتفرمها در ارتقاء بازار کار ایران مشهود شد. انبوه واحدهای تولیدی خرد و متوسط، کسب و کارهای خانگی، مشاغل خرد خدماتی و واسطهای بر بستر این شبکهها گسترش یافتند.
اقتصادنیوز: علی بیعی در یادداشتی با عنوان «بیمها و امیدها تا 1402» نوشت: همواره معتقد بودهام برای انسان، دو مفهوم «فراموشی» و «امید» زندگیآفرین است و بدون این دو، یا باید زیر کوهی از رنج، قامت خم کنیم یا بیهبچ روزنهای، در تاریکی به دور خود چرخهای باطل بزنیم.