قانون جمعیت1/ جوانان برای ازدواج کردن چه تسهیلاتی دریافت میکنند؟
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، امروز آغاز هفته جمعیت در کشور است. هفتهای که سعی دارد در طول آن مردم و مسؤولان را نسبت به عواقب نامطلوب کاهش جمعیت و فرزند آوری آگاه سازد.
از اولین باری که رهبر معظم انقلاب موضوع جمعیت را مطرح فرمودند بیش از یک دهه میگذرد.
در اولین روزهای کاری دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی طرحی با عنوان «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» مطرح شد و نمایندگان طراح این طرح قصد دارند تا با اجرایی شدن این قانون شرایط افزایش جمعیت کشور را فراهم کرده و مردم را به فرزند آوری ترغیب و تشویق کنند.
در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از جوانانی که در آستانه ازدواج قرار دارند حمایتهایی صورت میگیرد که در ادامه به این حمایتها اشاره میکنیم:
در ماده 68 این قانون آمده است: اعطای وام 200 میلیون تومانی به زوجین جوان به شکلی که زوج زیر 25 سال و زوجه زیر 23 سال داشته باشد. همچنین وام 140 میلیون تومانی به زوجین با سنین بالاتر با ضمانتهای آسان صورت میگیرد.
افزایش 7.5 برابر حق عائلهمندی در مدت پنج سال، افزایش 2 درصد امتیاز در جذب و استخدام به ازای تأهل، تأمین بودجه ایجاد و بهسازی خوابگاههای متأهلان در همه مراکز آموزش عالی برای دانشجویان زن و مرد بومی و غیربومی
تأمین 50 درصد ودیعه مسکن 70 متری در شهرهای بالای 500 هزار نفر و مسکن 100 متری سایر شهرها برای دانشجویان و طلاب.
اختصاص وام 50 میلیون تومانی ودیعه، خرید یا ساخت مسکن برای زوجین بدون فرزند و فاقد مسکن با بازپرداخت ده ساله و همچنین افزایش محدوده سنی در استخدام جدید به شکل یکسال به ازای تأهل، از تسهیلات در نظر گرفته برای این افراد است.
همچنین تأسیس مراکز مشاوره مبتنی بر سبک ایرانی اسلامی در مراکز آموزش عالی، تربیت و آموزش مهارتهای سبک زندگی ایرانی - اسلامی و ازدواج در همه مقاطع تحصیلی و بسترهای یادگیری و همچنین آموزش مسائل تربیتی بلوغ و ازدواج به کادر آموزشی و اولیاء براساس سبک زندگی ایرانی - اسلامی از جمله قوانین در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام /