قصد دولت برای اصلاح ارز 4200 تومانی کمتر کردن فشار بر مردم است

محمد علیپور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، درباره اصلاح ارز ترجیحی، اظهار داشت: هدف از تخصیص ارز 4200 تومانی این بود که بتواند کالاهای اساسی را با قیمت پایین و متناسب به دست مصرف کننده برسد اما شاهد بودیم به غیر از دو یا سه کالای اساسی بقیه اقلام اساسی با نرخ آزاد در بازار فروش می رسید.
وی ادامه داد: از اینرو یارانهای که دولت برای اقلام اساسی مردم پرداخت میکرد به دست آنها نمیرسید بلکه در اختیار افراد سودجو و رانتخوار قرار می گرفت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مثلا در دولتگذشته حدود چند میلیارد دلار برای ورود کالای اساسی به کشور ارز 4200 تومانی تخصیص پیدا کرد که متاسفانه افرادی از این یارانه که برای مردم بود سوء استفاده کرده و در جهت امیال خودشان استفاده کردند.
علیپور با بیان اینکه در نهایت کالای اساسی که با ارز 4200 تومانی وارد کشور شده بود اما با ارز آزاد در بازار به فروش رسید، بیان کرد: دولت قصد دارد با اصلاح ارز 4200 تومانی اقدامی انجام دهد که مردم دیگر برای تهیه کالاهای اساسی خودشان دچار مشکل نشوند و هیچ فشاری به آنها وارد نشود.
نماینده مردم خوی و ماکو تاکید کرد: دولت آقای رئیسی باید نرخ ارز را تک نرخی کند زیرا چند نرخی بودن ارز باعث می شود که رانت و فساد ایجاد شود و افرادی از طریق ارز 4200 تومانی که برای تامین نیازهای اولیه مردم بود سوء استفاده کنند تا ثروت نامشروع خودشان را افزایش بدهند.
انتهای پیام /
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مجلس شورای اسلامی کمیسیون اقتصادی مجلس نرخ ارز یارانه اصلاح ارز 4200 این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است